BENEFITS OF COMPRESSION
*|END:WEB_VIDEO|*


INTELLIGENT SPORTSWEAR TIL ALLE ATLETER OG MOTIONISTER 


anbefalet af kaiser sport & ortopædi

CEP SPORTS x KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Herunder gennemgår vores klinikchef, Thomas Christoffersen de 5 mest populære CEP-produkter i Kaiser Sport & Ortopædi.

Med nøgleord som kvalitet, innovation og faglighed går CEP Sports i perfekt spænd med Kaiser Sport & Ortopædi. Med  udspring i den tyske medicinal virksomhed Medi GMBH & Co's har CEP Sports gennem det sidste årti været vores fortrukne samarbejdspartner indenfor kompression. Scroll igennem siden her og bliv klogere på vores 4 mest populære kompressionsprodukter fra CEP. Både dem der hitter i vores KSO-butikker, men også dem vi bruger som supplement til vores skadesbehandling på vores klinikker for fysioterapi og osteopati.

SHOP CEP HER

*|END:WEB_VIDEO|*

#1: CEP 3.0 KOMPRESSIONSSTRØMPER

Øverst på listen finder du ikke bare et produkt, men hele CEPs nye 3.0 linje af kompressionsokker. Både den knælange version, sleeve-versionen uden sok og de korte kompressionsstrømper.

CEP Sports lancerede i foråret deres nye 3.0-kollektion. De nye modeller udmærker sig ved at være endnu mere varme- og fugtregulerende. På den måde opnår du en langt mere 'let' og åndbar følelse, når du løber eller restituerer. Perfekt til en varm dansk sommer.

SHOP CEP 3.0 HER

*|END:WEB_VIDEO|*

#2: CEP KNÆBIND

Knæene er løberens mest udsatte område. Det er her kroppen for alvor tager imod de tunge stød, der opstår når vi løber.

Vi oplever en stor efterspørgsel på CEPs knæbind. Især løbere, der før haft problemer med knæet sværger til det populære knæbind. Foruden den graduerede kompression og support giver knæbindet også en mental tryghed. Dem der har været knæskadet ved, at det i høj grad handler om at komme til at "stole" på sit knæ igen. Den proces kan knæbindet fra CEP fremskynde. Det er vigtig at pointere at knæbindet ikke fjerner årsagen til knæ- eller ledsmerter, men det kan forebygge og lindre smerte, ømme og hævede led. På vores klinik for fysioterapi har vi stor erfaring med at behandle ømme led og hævelser med kompressionsbind, og vi bruger det, som en del af vores rehabiliteringsprogammer.

SHOP CEP KNÆBIND HER
*|END:WEB_VIDEO|*

#3: CEP ORTHO ACHILLES SUPPORT SOCKS

En skade på akillessenen kan være meget mere smertefuld og svær at komme til livs. På vores klinik for fysioterapi bruger vi tit denne sok, som et supplement til et behandlingsforløb.

Det gør vi da sokken er god til lindre smerte og hævelser. Sokken kan både bruges når du hviler, forebyggende og under aktivitet. Netop når træningen skal genetableres kan sokken være med til at forebygge en tilbagevende skade. Modellen aflaster og lindrer spændinger i akillessenen takket være den anatomisk udformede polstring. Sokken fås både i en kort- og lang version.

SHOP CEP ORTHO ACHILLES SOCKS
*|END:WEB_VIDEO|*

#4: CEP PLANTAR FASCIITIS

De der har prøvet at få en skade i svangsenen indser hurtigt hvor afhængige vi er af vores fødder fungerer.

Med Plantar Fasciitis-sleeven aflastes svangsenen ved hjælp af CEPs gradueret kompressionselement. Det skaber en god ro og aflastning for svangsenen. Sokken fjerner ikke årsagen til svangsenebetændelse, men kan være med til at aflaste og skabe ro. På vores klinik bruger vi sokken, som et supplement til vores behandling af svangsenebetændelse.

SHOP CEP PLANTAR FASCIITIS