GØR SOM RUBEN
OG SÆT SPEED PÅ DIN RESTITUTION

Med en frisk morgenbrise i ansigtet kickstarter Ruben dagen med noget af det, han elsker allermest. Klokken har passeret syv og de første 2 kilometer er allerede tilbagelagt. Bekymringen om ømme ben fra gårsdagens intervalpas er for længst glemt. Er det på grund af CEP-strømpernes kompression eller adrenalinkicket over at være i gang med løbeturen før byen er stået op?

EN ÆGTE "WINGMAN"

 

CEP’S GRADUEREDE KOMPRESSIONSSTRØMPER ER SOM EN REN ”WINGMAN” I DEN DAGLIGE TRÆNING, OG HJÆLPER LØBERE SOM DIG OG RUBEN MED AT GØRE SELV UGENS HÅRDESTE TRÆNINGSPAS LIDT SJOVERE.

〉Tid til nye løbesko? Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Kompressionen fra sokkernes naturlige fibre øger Rubens blodgennemstrømning, og hjælper med at tilbagelægge ruten med fuldt overskud. Skridtene føles ubesværet og den ekstraordinære komfort giver utvivlsomt Ruben den bedst mulige start på dagen. Det er ikke altid Ruben løber med kompressionsstrømper, men han har erfaret at de også speeder restitutionen, når han bærer dem efter træning.

 

〉Skadet? Prøv vores skadeformular her

 

Med en god morgentræning i banken, har Ruben alle forudsætninger for at bevæge sig trygt videre mod sæsonens store mål. Ruben har store ambitioner om en ny personlig rekord ved Ironman i augustmåned og tager restitutionen lige så seriøst som træningen i sig selv. CEP’s præstationsfremmende kompressionsstrømper er Rubens wingman i forberedelserne og til restitution på sofaen. Hvad er dit helt store mål i år?

CEP-ss21-video

CEP-LØBERE SHOPPER

Se vores udvalg af CEP-løbetøj