Hvis du aldrig har oplevet skovens underlag med en trailsko, går du glip af noget.

Hvis du aldrig har oplevet skovens underlag med en trailsko, går du glip af noget.

Gør dig selv den tjeneste og se lidt nærmere på Columbia Montrail. De har lavet en retroinspireret trailsko med klassisk komfort, til dine trailoplevelser. 

DSC01114

Hvorfor dog købe et par trailsko, når jeg er glad for mine normale løbesko?

 

Hvis du aldrig har bevæget dig inde i trailverden, kan det godt lyde mærkeligt. Hvorfor skulle du dog købe et til par trailsko, bare fordi du bevæger dig igennem skoven, eller rammer grustier på din vej? 

Men hvis du egentlig lige tænker over det, har du så aldrig oplevet den usikkerhed dine bløde løbesko kan give dig, på det lidt ujævne terræn, så snart at der måske er lidt vådt eller ujævnt? Der hvor man ubevidst spænder i kroppen og sætter farten lidt ned, fordi du ved at her kan du komme til at glide, vrikke om eller helt miste fodfæstet. Og der skal faktisk ikke så meget til. Våde efterårsblade, løse sten, grus, mudder m.m. 

Det er nemlig lige præcis her at en trialsko giver mening. Ivo Trail er langt fra en høj, stiv vandresko, men har stadig de fantastiske eneskaber, som du har brug for, på din gå- eller løbetur.

DSC00921
DSC00926

Oplev naturen med sikre og komfortable fødder.

 

Columbia Ivo Trail er til dig, der ønsker en god sko, uanset om du er på fortovet eller på de snoede stier.

Skoen er udstyret med Omnigrip, som giver dig et optimalt fæste i selv de helt komplicerede underlag og terræn. Det hjælper også at den forbedret ydersål giver suveræn trækkraft, kombineret med støtte og den lette vægt, får den dig hurtigt igennem stierne, så du ikke behøver at sætte farten ned og være usikker. 

Techlite mellemsålen er designet til at give en langvarig komfort, så du snildt kan tage på de helt lange ture, uden at få ømme fødder. 

DSC00826