VELKOMMEN TIL COLUMBIA MONTRAIL SS20

FKT ELLER CALDORADO?

Søger du specifik fart eller komfort og variation?

I dette indlæg zoomer vi ind på to af de mest populære trailsko i Kaiser Sport & Ortopædi.

Den nye Columbia Montrail F.K.T III (Fastest Known Time) er udstyret med avanceret støddæmpning og har et 6 mm multi-directional knopmønster, der giver dig en reaktionsstærkt kontakt med underlaget. Skoen er en 'racesko' skabt til fart og er designet til løb i mudder, hårde opløb og vilde nedløb.

Søger du trailskoenes svar på en mængdetræningssko, så er Caldorado III med et 4 mm knopmønster et ideelt valg til de lange tunge trailløb i varieret terræn. Hvor FKT III er sublim på off-road og single track, så favner Caldorado også løb på faste skovstier, grus, sand, men kan stadig gå off-road. 

roesnaes_trail_logo

Røsnæs Trail – en ideel mulighed for at suse igennem Røsnæs’ fænomenale natur. Løbet strækker sig fra 11 til 32 km og med enestående spor i skoven og singletracks langs kysten.


POPULÆRT FRA COLUMBIA MONTRAIL NETOP NU

BARSKE OG KUPPEREDE OPLEVELSER

Tema: Columbia Montrail F.K.T III

En kombination af barskt terræn og kupperede bakker gør trail til en helt særlig træningsform, som byder på mange spændende oplevelser.

Columbia Montrails veludførte kombination af avanceret mellemsålsteknologi og forbedret stabilitet, har resulteret i en sko - F.K.T - som gør de kuperede trailture til en leg.

Med et 6 mm knopmønster vil du opleve et reaktionsstærkt greb på selv det mest udfordrende underlag og terræn.

F.K.T III er med sin sømløse og lette overdel, et oplagt valgt til de kupperede og mudrede ture i skoven.

columbia-ss20-kaisersport-2_2


SHOP ONLINE MED FRI FRAGT

columbia-ss20-kaisersport-2_3

DEN HÅRDFØRE TRAILLØBER

Tema: Columbia Montrail Caldorado III

Caldorado har altid været en komfortabel sko til trailsporet. Med en forbedret overdel er den blevet endnu mere slidstærk og udfordrer hårdt vejr uden problemer.

Skoen rækker ud til trailløberen, der sætter pris på ekstra komfort på de lange trailture. Modellen er med sit 4 mm knopmønster en god all-around trailsko - da den herved fungerer godt på flere forskellige underlag som fx. fast skovsti, sand, grus og selvfølglig bløde spor i skoven.

Hvor FKT III er en meget specfik 'racesko' i forhold til fart og single tracks, så er Caldorado III trailsportens svar på en mængdetræningssko, hvor komfort fylder mere, i konstruktion og design, end hurtige tider.

saysky-drop-1-ss20-kaisersport-10

COLUMBIA x RØSNÆS TRAIL

Kaiser Sport & Ortopædi : Officiel løbspartner

Er du klar til at prøve kræfter med en ny sko fra Columbia Montrail? Columbia er løbspartner til det naturskønne trailløb ”Røsnæs Trail” – en ideel mulighed for at suse igennem Røsnæs’ fænomenale natur.

Med frisk vind i håret og instant følelse af frihed, guider Røsnæs Trail dig igennem en helt unik rute.

Løbet strækker sig fra 11 til 32 km og med enestående spor i skoven og singletracks langs kysten, er der tale om en rute, der nærmest er skræddersyet til en Columbia-sko.

Kaiser Sport & Ortopædi vil ligeledes være at finde under Røsnæs Trail og vi kan på det varmest anbefale at prøve kræfter med løbet.

 

columbia-ss20-kaisersport-rosnaes-trail_1
columbia-montrail-bg_1
bottomline4

COLUMBIA MONTRAIL SS20 HIGHLIGHTS

FREMRAGENDE GRIP - SKABT TIL TRAIL

Columbia Montrail har med FKT III og Caldorado III skabt en perfekt trailduo, der begge med forbedret grip og stabilitet er skabt til den hårdføre trailløber. Skoene rækker ud til trailløberen der sætter pris på ekstra komfort på de lange trailture og ham og hende, der gerne vil have specifik 'racesko' til når det skal være vildt. Columbia Montrail er også løbspartner til det naturskønne trailløb ”Røsnæs Trail” – en ideel mulighed for at suse igennem Røsnæs’ fænomenale natur med frisk vind i håret - og nye trailsko.


bottomline4