TO SILHOUETTER I GENNEMFØRT DESIGN

Her er to nye sko fra Columbia Montrail - en sneaker der får folk til at vende sig efter dig på gaden og en trailsko med en raffineret konstruktion til det ujævne skovterræn. Er du til æstetik på gaden eller til ekstraordinære naturoplevelser i skoven?

FORÅRET KALDER PÅ ÆSTETIK OG KOMFORT

 

ET KLASSISK ÆSTETISK UDTRYK I EN STABIL KONSTRUKTION GØR COLUMBIA WILDONE TIL EN ALL-PURPOSE SNEAKER MED KULTUREL RELEVANS.

〉Tid til nye gåsko: Book en gratis tid til vores KSOgåanalyse

 

Klæd dig på som aldrig før. Columbia Wildone er indbegrebet af funktionalitet, men repræsenterer samtidig et moderigtigt og stilrent udtryk i denne nye silhuet. Skoens vævede tekstil yder en enestående komfort og stabilitet og gør den til en oplagt "all-purpose" sko, der kan bæres til festen eller i hverdagen.

 

〉Mangler du indlæg til dine gåsko? Se mere her

 

Columbia Montrail har længe været kendt i trailkredse, men er et relativt nyt fænomen i sneaker-verdenen. Columbias nye tilgang om at skabe en moderigtig gåsko har udmyndet sig i Columbia Montrail Wildone, så den stilbevidste ikke behøver gå på kompromis med komforten. Columbias spirende kreativitet kommer for alvor til sin ret med denne helt særlige kontrastfarvede ”any-day” sko og tiltrækker et helt nyt autentisk publikum.

ER DU KLAR TIL EN EKSTRAORDINÆR NATUROPLEVELSE?

 

COLUMBIA HAR SKITSERET EN RETROINSPIRERET TRAILSKO, DER BRYDER NORMERNE FOR KOMFORT OG ÆSTETIK, HVOR KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER FOR DINE EVENTYRLIGE NATUROPLEVELSER. LAD OS PRÆSENTERE COLUMBIA IVO TRAIL.

〉Tid til nye løbesko: Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Med et nostalgisk design og en nærmest dominerende komfort, har Columbia skabt en trailsko til dig, der vil nyde naturen på tætteste hold. Columbia er gået et skridt videre og har med deres kreative mind-set lanceret en ”legende” sko til vilde trailture i skovens mudder eller til de lange gåture i udfordrende og opsigtsvækkende terræn.


〉Mangler du indlæg til dine løbesko? Se mere her


Skoens rustikke ruskindsoverdel er med til at beskytte dine fødder på vej gennem de mudrede skovstier eller snoede trailterræn. Med en avanceret støddæmpning og en forbedret komfort, er Columbia Montrail Ivo Trail en oplagt sko til både løb og gåture i udfordrende terræn.

KSOlookbook