Kaiser Sport & Ortopædi (KSO)

Enhver vandretur starter med dine sko. Columbia Peakfreak X2 Outdry er en ret god start.


100% vandtæt, høj grad af komfort og med skridsikre såler, der trygt lader dig udforske enhver sti på din vej.

 en KSOtophistorie   Indhold af Kaiser Sport & Ortopædi

Tag kontrol over dine vandreruter med et par robuste trailsko, der sikrer dig en vandtæt skal, skridsikker greb med underlaget - og samtidig arbejder aktivt for et behageligt klima i skoen med åndbart design i overdelskonstruktionen.

I jagt på at skabe lækre outdoor-oplevelser har Columbia udviklet TECHLITE™, som er en letvægtmellemsål, mellemsålen er kernen i Peakfreak X2. Det er herfra den langvarige følelse af komfort og kraftige følelse af stødabsorbering udspringer. 

KSO-logo-hvid-uden-by-line

Et trygt afsæt giver dig lyst til at gå længere og udforske mere.

Siden 1938 har det været et erklæret mål for det Portland-baseret outdoor brand - Columbia - at skabe produkter, der holder dig længere tid i naturen. Produkter der giver dig lyst til at udforske nabolagets grønne oaser og drage ud i verdenen og opdage nye områder, der kalder på kulturelle og aktive oplevelser - oplevelser der skaber minder.

Det handler om at levere den perfekte pasform, så dine fødder og krop opnår de bedste forudsætninger for at gå mest muligt. Derfor har Columbia specialiseret sig i udviklingen af skridsikre gummisåler, der tilpasser sig kuperet terræn og fungerer på både glatte og tørre underlag. På en gang skal skridsålen være robust og stærk. Samtidig skal den være udviklet i lette materialer, så den ikke føles tung og klodset. Det er dette "sweetspot" mellem komfort og funktion Columbia kontant arbejder med i deres innovationsarbejde og produktudvikling. 

Få overblikket over Columbia Peakfreak X2. Herunder kan du læse alt om skoens egenskaber, dine fordele og dit fordelagtige udbytte heraf.

 • Techlite+™-mellemsål for øget støddæmpning og reduceret vægt
 • OutDry™ Extreme-teknologi for åndbar, slidtærk og vandtæt effekt.
 • Omni-Grip® for skridsikker mønster under slidsålen, så optimal fodfæste
 • Neutral support
 • Normal i størrelsen
 • Fast hælkappe
 • Vridningsstabil læst
 • Stabilt forfodsgænge
 • Vægt: Ca. 350 gram i herre
 • Vægt: Ca. 300 gram i dame 
 • Hælstrop
 • Udtagelig indlægssål
 • Snørelukning
 • Gå- og vandreture i kuperet terræn. Herunder grusstier, skovstier, græs, sand og genrelt ujævnt underlag.

Når det "perfekte" fodtøj ikke skal huskes i sig selv, men skal forstærke andre sanser. 

Columbia forstår at deres sko blot er et biprodukt i din aktive livsstil. Har du et par gode vandresko i din garderobe, bliver det hurtigt din "silent partner in crime," hvis fornemmeste opgave er at leve ubemærket. Med det mener vi; de optimale vandresko, for vores fødder, bemærker vi ikke. De bliver nærmest en naturlige forlængelse af vores krop. Fitter fodtøjet på vandreturen og opfylder vores krav til funktion og egenskaber, så er vi 100% frie til at fokusere på de oplevelser og små momenter vi møder på vores vej. Det er nemlig dem, vi husker mange år ud i fremtiden. De gode minder. Det lyder utaknemmligt at en god vandresko ikke skal prissættes i sig selv, men det giver mening. Et par vandresko, der ikke fitter din fod, eller efterlever vores praktiske krav husker du. De vil nemlig distrahere dig for det, der tæller - nemlig oplevelserne i naturen. 

Med et fast fodisæt er vi trygge. Og når vi er trygge i vores fodtøj er vi bedre rustet til næste skridt, næste eventyr. Det er i bund og grund den vision Columbia arbejder for, når de skaber samtidens funktionelle fodtøj og sætter kursen for morgendagens innovation og udvikling. 

DSC00003_copy_2

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.