Det er tid til at udfordre dig selv, blive bedre, og sætte vildere mål.

Det er tid til at udfordre dig selv, blive bedre, og sætte vildere mål.

Craft har sat sig selv i selen for at hjælpe dig videre til næste niveau, i din aktive livsstil. Hvornår har du sidst fokuseret på noget du gerne vil blive bedre til, og lavet en plan for hvordan du kan nå i mål?

Stå imod vejret og de dårlige undskyldninger. 

 

Standarden er sat højt, så snart du trækker i sportsbeklædningen fra CRAFT, og det moderne aspekt følger i den grad med, i den nye Pro Hydro jakke. 


Freja kunne have masser af dårlige undskyldninger. Som jura-studerende, svømmer, løber, veninde og alt det imellem, er timerne i døgnet booket fuldt ud. Men Freja er bevidst om, hvor stor en betydning det har, at udfordre sig selv, til at blive bedre. 

Derfor kommer hun også ud at døren tidligt lørdag morgen. Det er ikke ligefrem fordi Amager Strand kalder på en, en kold lørdag morgen i efteråret, men Freja ved hvad turen kan gøre for hende. Den hjælper hende til at blive bedre, både når det kommer til konditionen, til svømmetræningen, og den forøget energi til studiet. For Freja handler det om at eksilere på alle parametre. 

For at stå imod den kolde morgenbrise bevæbner hun sig med den geniale Hydro jakke, som både holder hende varm, men samtidig er utrolig åndbar, når hun skruer op for tempoet, og kropstemperaturen automatisk stiger. Freja matcher den lækre jakke med et par varme lange tights fra Craft, der er lavet perfekt til efterårets svingende vejr.


Oplev en ny høj standard med CTM Ultra Carbon.

  

Det behøver ikke altid være hårdt at være hurtigere. CTM Ultra Carbon kombinerer hyper-letvægts Vault Foam med en indstillet carbonplade, for den ultimative effektivitet og energiudbytte. 

Lad os sige det som det er. Det er ikke kun en gennemført sko inden i - den er også ekstrem lækker uden på. Gummi-ydersålen giver fuld kontakt og leverer klassens bedste holdbarhed og trækkraft. Uanset om du træner til et maraton eller konkurrerer i ekstreme afstande, er det her din sko.

Platformen inkluderer en perfekt balance mellem stack height, drop og fodvinkel, for at gøre det muligt for løbere at holde forme, så ubesværet som muligt, hvilket er vigtigt, når du vil løbe hurtigt i en vedvarende periode.

Ultra-Platformen leverer et godt energiudbytte - selv under sving og på ujævn jord, og med en ydersål med trækkraft, der fungerer godt på alle typer overflader, giver platformen den enestående mulighed for at erobre ultratrail maraton i høj hastighed.