BEGRÆNSET ANTAL TILBAGE

N
N
Craft-ctm-ultra-carbon-lobesko-dansk-webshop
Craft-hvid

CTM ULTRA CARBON.
DEN ULTIMATIVE OPLEVELSE.
I TERRÆN, PÅ BANE OG I BY.

SCROL FOR MERE
SLIDE-HVID-STREG

FØDT 2021

  

En ny standard inden for ultra-distance løbesko er født. CRAFTs nye CTM Ultra Carbon-løbesko kombinerer hyper-letvægts Vault Foam med en split-formet carbonplade for den ultimative effektivitet og energiudbytte. Ultra-modellen har også en hybrid terrænudviklet gummi-ydersål, der leverer klassens bedste holdbarhed og trækkraft. Uanset om du træner til et maraton eller konkurrerer i ekstreme afstande, kan den her model blive de nye yndlingssko.

SCROll-FOR-MERE
SLIDE-HVID-STREG

EN ÆGTE HYBRID  

 

Efter at have tilbragt de sidste år i laboratoriet, besat af, at skabe det maksimale energiudbytte og det hurtigste og mest aggressive hæl-til-tå-fald, har CRAFTs ingeniører endelig fået de minutter og sekunder, de ledte efter. Da der ikke er nogen genveje til toppen af ​​verden, står CTM Ultra Carbon på en platform af frontlinjeteknologi og ubarmhjertelige test i laboratoriet og på landevejen.

CTM_ULTRA_CARBON

FLERE LAG. MERE POWER

 

 

CTM Ultra Carbon rører jorden med en ydersål i gummi med fuld kontakt. Energiretur og take-off bygger gennem Ultra Platform, den tunede Ultra Carbon Plate og den hyperfjedrende popcorn-opskummet Ultra Insole. Højkalibersammensætningen suppleres derefter med det fuldt konstruerede Ultra Upper-netværk. Fem banebrydende lag samlet for én Ultra-oplevelse.

SCROll-FOR-MERE
SLIDE-HVID-STREG

ULTRA PLATFORM

 

Ultra Platform er det ultra-lette fundament, som vi bygger vores Ultra-serie løbesko på. Platformen inkluderer en perfekt balance mellem stack height, drop og fodvinkel for at gøre det muligt for løbere at holde form, så ubesværet som muligt, hvilket er vigtigt, når du vil løbe hurtigt i en vedvarende periode.

 

Introduktion af en innovativ kulstofplade med præcisionsspaltning foran, Ultra Platform leverer energiudbytte også under sving og på ujævn jord. Og med en ydersål med trækkraft, der fungerer godt på alle typer overflader, giver platformen den enestående mulighed for at erobre ultra trail maraton i høj hastighed.

VAULT FOAM

 

Vault Foam er et let og holdbart mellemsålskum, der leverer ensartet fremdrift over en lang periode. Dette EVA-baserede skum tilføjer en unik kemisk forbindelse for forbedret rebound og holdbarhed. Hurtig, let og langtidsholdbar er de vigtigste egenskaber ved dette mellemsålskum af høj kvalitet.

ANATOMIC RACING FIT

 

Ultra løbeskoen kombinerer en tæt og sikker pasform omkring foden med en anatomisk tåboks. Resultatet er en løbesko, der passer som en handske til maksimal kraftoverførsel under intens løb og samtidig giver dine tæer mulighed for at sprede sig for optimal komfort og en mere naturlig skridtlængde.

ULTRA CARBON PLATE

 

Crafts mest avancerede løbesko har den meget innovative Ultra Carbon Plate. Denne tynde plade er lavet af omhyggeligt fremskaffet kulfiber og fungerer næsten som en trampolin, der giver den bedste energikapacitet i klassen. Derudover leveres den indstillede kulstofplade med en præcisionsopdeling, så storetåen kan presses uafhængigt af den mediale side af pladen og de andre tæer på den laterale side - hvilket skaber vridning for at give ultra-rebound på forskellige overflader og vinkler.

ULTRA TRAC OUTSOLE

  

Ultra Trac Outsole er en 3-delet slæbt trækkraft gummisål, der er i stand til veje eller lette stioverflader og under forskellige klimaforhold. Både landing og tå-off trækkraft forbedres med konstrueret slæbeform og konfiguration, og greb på forskellige overflader er hævet med vores specielt formulerede gummiblanding. Denne ydersål er designet til at være let, fleksibel og til at levere alsidige trækkraftløsninger og samtidig opretholde en fremragende holdbarhed.