FRA BYENS PULS TIL SKOVENS STILLE RO

Er der noget, vi har lært igennem de sidste par år, så er det, at Ecco tænker ud af boksen. Med inspiration fra den danske natur, har Ecco skabt to nye silhuetter, der har startet en helt ny designtrend. Med banebrydende teknologier som FLUIDFORM og PHORENE og et eye-catching look, er det op til dig, om du bærer dem på den daglige gåtur eller til en kop kaffe med vennerne i Nordhavn.

DSC05883_copy

NÅR INNOVATIV TEKNOLOGI MØDER SKANDINAVISK DESIGN

Ecco er ikke bange for at eksperimentere og gå egne veje. Er du også vild med det modige, flabende og ungdommelige udtryk, Ecco er blevet kendt for? 

 

〉Tid til nye gåsko: Book en gratis tid til vores KSOgåanalyse

 

Ecco er og har altid været markedsledere inden for funktionelle sko, men nu beviser Ecco, at de er meget mere end det. Det dansk-baseret brand leverer flere og flere trendy sko til any-day-use. Med en høj X-factor bevæger Ecco sig langt forbi det hverdagsagtige. Kan det noget? Det synes vi.

 

〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her

 

De trendy og streetinspirerede Ecco BIOM 2.0 er et godt bud på en allround sneaker, imens Ecco Multi-Vent GTX med sit overlegne greb i underlaget er en sand vinder til de ekstra lange gåture på stierne eller i skoven. 

KSOlookbook for ECCO

KLASSISKE HVERDAGSSNEAKERS MED ET FUNKTIONELT TWIST

Nyder du at gå en tur i skoven, men er ikke klar til at ligne en fra afsnit af "Alene i vildmarken"? Eccos hverdagssneakers bringer dig stilsikkert gennem enhver situation. 

 

〉Er du på udkig efter sneakers? Så se her

 

Den brede snørefront og den ortopædiske indlægssål i Ecco BIOM 2.0 giver en uforlignelig pasform og det friske design efterlader dig med et casual look på skovturen eller i byen. De bæredygtige "premium sko" er med en forbedret og åndbar sokkonstruktion ikke bare blevet smartere, men har også fået et endnu større skud af komfort. Søger du vandtætte Ecco-sneakers med Goretex-menbran, så skal du læse med her →

 

〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her

  


DSC05873_copy

VANDTÆTTE SNEAKERS FRA ECCO 

 

Er du til de mere "rough" oplevelser er de vandtætte Ecco Multi-Vent Low GTX med en forbedret støtte, en næsten overlegen wingman til dine store naturoplevelser.

 

Det store fokus på komfort, betyder ikke mindre fokus på design og det sporty look gør det svært ikke at holde af denne sko. Med vedvarende stødabsobering, en fast hælkappe og et robust forfodsgænge holder Mulit-Vent Low GTX dig godt gående time efter time.


kompri_22