Nyhed til kvinder!


Wow! De populære dame FUSION Training Tights med høj talje er netop kommet i HOT-udgave med let for. Dermed er FUSIONs mest populære training tight lige blevet endnu mere sæsonaktuel.

SHOP HER

SHOP EFTER KATEGORI

C3 TIGHTS
DAME | HERRE

C3 SHIRTS
DAME | HERRE

S1 JAKKER
DAME | HERRE

CYKEL & TRI
SHOP HERPOPULÆRT NETOP NU

Fusion Re charge Pants

Oplev den ultimative komfort før og efter din træning med de underspillet smarte FUSION Re-charge pant. De løse træningsbukser, med en tæt ribkant, er produceret i FUSIONs lette og elastiske C3-materiale. Modellen formår at forene et sporty look med en afslappet attitude.

SHOP HER


POPULÆRT FRA FUSION


Kaiser Sport & Ortopædi om FUSION

Med premium craftmanship har FUSION altid dyrket passionen - fra startskuddet lød. Med en kompromisløs tilgang til design, innovation og bæredygtighed matcher FUSIONs kerneværdier det moderne livs krav til innovation, produktion og troværdighed.

Ingen udfordringer er for store eller små, men de vælges med omhu - for hellere ofre en sejr på den korte bane i jagten på at vinde på den lange. I den kamp er nogle veje blinde. Andre findes ikke og nogen må opfindes. Omveje. Udveje. Veje frem.

Forløsningen, eufori, succesen findes i legen, håndværket og kreativiteten – kampen for at komme foran brænder ligeså meget igennem hos FUSION, som de tusindevis af motionister og atleter, der hvert øjeblik kæmper sig igennem små hverdagssejre og frem mod store mål.

Selvom startskuddet for længst har lydt, så bryder FUSION aldrig målbanneret. For FUSION løber ikke for at nå målstregen, men for at skubbe den fremad - for at udforske grænsen for det mulige.

Med en faglig nysgerrighed og høj integritet sætter FUSION en ære i, at betegne sig selv som kontrolfreaks. En egenskab vi som officiel forhandler sætter stor pris på. Vi er hver dag i kontakt med samtidens forbrugere og vi observerer og forstår efterspørgelser og behov der opstår i markedet - ofte efterspørgelser og behov en producent som FUSION favner og formår at tilpasse sig til. Vel at mærke uden at miste sin autentiske kant.

Derfor holder FUSION en høj suverænitet i deres produktion og supply chain management, der afspejler den autoritet og det håndværksmæssige niveau de møder verden med. Læs mere om FUSIONs bæredygtige profil og produktion her.