HVORFOR LØBER DU?

Om du løber for sjov eller du løber for personlige rekorder - om du løber i bymidten eller til der, hvor kragerne vender, så har GARMIN et FORERUNNER-løbeur til dig. Læs med her på siden og bliv klogere på 5 af de mest poulære FORERUNNER-ure i Kaiser Sport & Ortopædi netop nu.

Med indbygget GPS og pulsmåler kan du holde styr på vigtige aspekter af dine løbe- og træningsfremskridt ved at måle distance, kalorier, tempo og meget mere. Uanset hvorfor du løber, så løb med FORERUNNER!

Med indbygget GPS og pulsmåler kan du holde styr på vigtige aspekter af dine løbe- og træningsfremskridt ved at måle distance, kalorier, tempo og meget mere. Uanset hvorfor du løber, så løb med FORERUNNER!


SHOP GARMIN FORERUNNER

FIND DIT FORERUNNER

FORERUNNER 45

Træn som en løber med Forerunner 45 eller det mindre Forerunner 45S. Begge simple ure overvåger din puls på håndleddet og bruger GPS til at registrere tempo, distance og meget mere. 

FORERUNNER 245 MUSIC

Du løber. Forerunner 245 Music tænker. Dette GPS-smartwatch til løb evaluerer præstationsstatistik som f.eks. VO2-max, aerob og anaerob træningseffekt samt træningsstatus, som angiver, om du undertræner eller presser dig selv for hårdt. 

FORERUNNER 645 MUSIC

Med Forerunner 645 Music kan hver løbetur blive din hidtil bedste præstation. Dette GPS-løbeur lagrer op til 500 sange og synkroniserer dine afspilningslister fra udvalgte musikstreamingtjenester til dit ur, så du nemt kan lytte til dem uden at bruge telefonen.

FORERUNNER 735XT

Bliv en bedre atlet i dag, end du var i går, med Forerunner 735XT. Dette GPS-løbe- og multisportsur har Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi, så du kan træne og konkurrere friere, når du går frem til startlinjen.

Garmin_Logo

FORERUNNER 945

Du er en atlet, og dette er dit ur. Med Forerunner® 945 løbeuret kan du synkronisere med førsteklasses musiktjenester, så du kan få din musik direkte på håndleddet. Det tilbyder dig også vores mest avancerede fysiologiske funktioner.

ANDRE FORERUNNERS

Gå på opdagelse i webshoppen og find et stort udvalg af Forerunners.

SHOP MERE GARMIN HER