STIK AF FRA DET HVERDAGSAGTIGE MED DIT NYE GARMIN.

Gør som Rie. Sæt pris på din alenetid. Nyd den. Brug den på ting der gør dig glad. Rie løber, læser og shopper på sine fridage, hvad gør du på dine? Uanset om du løber, svømmer, dyker yoga eller vandre, så er et GARMIN FORERUNNER din perfekte ven, på dine velfortjente mig-mig-mig-dage.

GARMIN FORERUNNER-SERIEN.

 

Om du løber for sjov, eller du løber for personlige rekorder - om du løber i bymidten eller til der, hvor kragerne vender, så har GARMIN et FORERUNNER-løbeur til dig.

 

〉Udforsk også: De bedste tophistorier i KSO

 

Med basisfunktioner som indbygget GPS og pulsmåler kan et GARMIN FORERUNNER-ur holde styr på alle vigtige aspekter af dine løbe- og træningsfremskridt. Men hvordan er det nu lige? Hvilket ur har du egentligt brug for. Er du nybegynderen, den trænede type eller den hardcore løber og triatlet?

Garmin-forerunner-55
Nyhed

Garmin Forerunner 55

Garmin Forerunner 55 er netop lanceret. Garmin ruller en masse nye smarte features ud, der gør begynder-uret til din digitale coach, der leverer de perfekte træningsanbefalinger til dig.

Læs mere her →

Træn som en fuldblodsløber med Forerunner 45 eller det mindre Forerunner 45S. Begge simple ure overvåger din puls på håndleddet og bruger GPS til at registrere tempo, distance og meget mere. Foreunner 45 er det perfekte begynderur.

Med Forerunner 245, kan hver løbetur blive din hidtil bedste. Dette GPS- og pulsur lagrer op til 500 sange og synkroniserer dine afspilningslister fra udvalgte musikstreamingtjenester til dit ur, så du nemt kan lytte til dem uden at bruge telefonen.

Begynderen.

 

Du skal i gang med at løbe. Du er blevet anbefalet et GPS-ur, men du frygter det er total overkill - og at du kommer til at bruge mere tid i menuen end på at løbe... 

 

Det er ikke overkill. Tværtimod kan et GPS-ur være med til at skabe - og fastholde motivationen. Du skal lige bruge 2 minutter på at tjekke Forerunner 45-modellen ud eller den helt nye model Forerunner 55.

 

 

Nye smarte funktioner i Forerunner 55

 

Forerunner 55-modellen har de basale funktioner som GPS og puls og er nem at navigere rundt i. Det er et perfekt begynder-ur. I forhold til forgængeren er uret vægtoptimeret og vejer kun 37 gram.

 

Den store forskel er dog urets evne til at agere personlig coach for dig. På baggrund af din træningshistorik kommer uret med forslag til din dagligetræning, baseret på bl.a. din træningshistorik. Men også din søvnrytme og formniveau er faktorer, som Forerunner 55 kan medregne i sine anbefalinger til dig.


Er du lidt mere end begynder, eller bare en tech-haj af natur, så skal du altså trykke her. Så har vi nemlig et ganske festligt ur, du skal se.

Bliv en bedre atlet i dag, end du var i går, med Forerunner 745. Dette GPS-løbe- og multisportsur har Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi, så du kan træne og konkurrere friere, når du går frem til startlinjen.

Med Forerunner 945 kan du måle hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Uret er til dig der bruger data som en aktiv del af din træning.

Garmin-SS21-1


ANDRE GARMIN-LØBERE SHOPPER

Den trænede.

 

Du løber. Du har måske allerede et GPS-ur, men nu vil du gerne friske det op med lidt flere funktioner og fede feeatures. Iøvrigt har du Spotify Premium og vil elske at få din farvorit playliste med ud på yndlignsruten... 

 

Musik. Løb. Puls. Data. Og godt humør. Garmin Forerunner 245 Music kombinerer fest, motion og motiverende datalæsning. 

 

Hvilken mængde af træning er den rigtige for dig? Forerunner 245 Music tilbyder personlig trænings- og restitutionsanbefaling, så du kan træffe smartere træningsbeslutninger. Uret holder styr på din formudvikling og forstår hvordan bl.a. sommervarmen kommer til at påvirke dine præstationer. Er du en hardcore løber eller triatlet, så skal du lige trykke her og se de ultimative FORERUNNER-modeller.