Vi kan meget. Og med Fenix 7X kan vi selv vælge.

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar.

SS/22 | Kaiser Sport & Ortopædi


Elegant design og funktion. Fenix 7X giver dig trygge rammer og ultimativ frihed på samme tid.

 en KSOtophistorie  Indhold af Kaiser Sport & Ortopædi

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, med indbygget lygte og soloplader, er skabt til eventyreren der løber, svømmer, cykler og vandrer. Uret er perfekt til dig, der mixer hverdag med udflugter og har brug for et GPS-multisportsur, der tager dig fra morgenbordet til trailsporet. Fra frokostmødet til jernhingsten. Fra fyraften til havnebassinet.

DSC09153_copy
KSO-logo-hvid-uden-by-line

Hverdagsliv og outdoor mødes. Fenix 7X forener praktiske gøremål med ambitiøse rekordforsøg.

Byen er rykket ud i naturen og naturen er rykket ind i byen. Outdoor møder byliv. Vi klæder os funktionelt og modegiganterne gør en dyd ud af, at vi gør det med stil. Træningsliv og hverdag mixes sammen. Vi kan betale for kaffen med uret, tjekke mails, afspille musik og vi kan måle vores søvnrytme. Vi får endda leveret træningsanbefalinger ud fra data om vores fysiske velvære. Vi kan bestige Copenhill med udsigt til vindmøller og byliv. Vi kan starte turen i Århus midtby og på et splitsekund dagdrømmer vi i Marselisskoven. Vi kan få uret til at guide tempoet for os med ProRace-funktionen, så vi blot skal holde fokus på skridtkadencen. Vi kan få daglige træningsforslag til performance-optimering og restitution. Vi kan meget. Og med Fenix 7X kan vi selv vælge. 

DSC09136_copy_1

Fenix 7 GPS-multisportsuret er din silent partner in crime.

Vi har brug for hvile. Vi har brug for action. Vi har brug for struktur. Vi har brug for det uforudsete. Fenix 7X leverer rammer og tryghed og det omfavner os med følelsen af total frihed. Med integreret solopladningsteknologi, indbygget LED-lygte, vandtæt design, safirglas, navigationsensorer, multibånds-GNSS-teknologi og Topo Active-kort kan vi udforske grænserne for vores egen formåen, mere end nogensinde før. 


Men når alt kommer til alt, så er de fedeste timer på farten, de timer hvor vi undervejs glemmer uret. Glemmer tiden. Lever i nuet. Lytter til åndedrættet, næste tråd, næste pulsslag. Duften af havvind. Synet af rapsmarker. Smagen af jern i munden. Følelsen af fart. Syren i lårene. Følelsen af at nå toppen. Ånde lettet op. Trykke stop på uret. Yes. Den er i kassen!

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.