Her er 2 HOKA-løbesko den ambitiøse løber skal kende. 

HOKA Carbon X er tilbage med 3. generation af den populære racesko.

Hoka Carbon X er tilbage. I den tredje version er nyklassikeren blevet opdateret med HOKAs specialudviklede premium performance knit, som skaber en endnu bedre pasform og åndbar effekt end før. Med et hældrop på 5 mm og en vægt på 222 g (Str. 43) er Carbon 3 X tro mod dens forgængere.

En fuldlænge carbonplade pryder stadig mellemsålen. HOKAs Meta-Rocker-geometri koncept, sikrer optimal fremdrift, forstærker og indbyder kroppens naturlige fodvikling til at blive endnu mere effektfuld. Den todelte PROFLY-mellemsålskonstruktion sørger ligeledes for, at skoens støddæmpende effekt bliver ligedele blød og responsiv.

HOKA Bondi X bryderne normer. Og sætter en ny standard for mængde- træningssko.

De senere år er markedet for hurtige carbon-løbesko eksploderet. Carbon-teknologien har til formål at skabe et øget "bounce" i din skridtafvikling og derved give dig en bedre evne til skabe fremdrift. Traditionelt set er det primært race-skoene, der har fået implementeret carbonplader, men nu har HOKA skabt en nyklassiker.

HOKA har nemlig taget en af deres mest populære træningssko til mængdetræning og integeret en carbonplade i den. Derved er HOKA leveringsdygtige i en løbesko, der indtænker det hurtige element fra en konkurrencesko, og samtidig har den ultrabløde støddæmpning og gode støtte.

Bondi X er perfekt til dig der løber langt, men stadig træner fart undervejs. Skoen er oplagt valg til længere tempoture eller til halv- og marathon-træning, hvor du løber langt og har nogle indlagte blokke undervejs hvor du skal løbe hurtigt.  

DSC00570_copy

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.