Her er 2 HOKA-løbesko den ambitiøse løber skal kende. 

HOKA Carbon X er tilbage med 3. generation af den populære racesko.

Hoka Carbon X er tilbage. I den tredje version er nyklassikeren blevet opdateret med HOKAs specialudviklede premium performance knit, som skaber en endnu bedre pasform og åndbar effekt end før. Med et hældrop på 55 mm og en vægt på 222 g (Str. 43) er Carbon 3 X tro mod dens forgængere.

En fuldlænge carbonplade pryder stadig mellemsålen. HOKAs Meta-Rocker-geometri koncept, sikrer optimal fremdrift, forstærker og indbyder kroppens naturlige fodvikling til at blive endnu mere effektfuld. Den todelte PROFLY-mellemsålskonstruktion sørger ligeledes for, at skoens støddæmpende effekt bliver ligedele blød og responsiv.

HOKA Bondi X bryderne normer. Og sætter en ny standard for mængde- træningssko.

De senere år er markedet for hurtige carbon-løbesko eksploderet. Carbon-teknologien har til formål at skabe et øget "bounce" i din skridtafvikling og derved give dig en bedre evne til skabe fremdrift. Traditionelt set er det primært race-skoene, der har fået implementeret carbonplader, men nu har HOKA skabt en nyklassiker.

HOKA har nemlig taget en af deres mest populære træningssko til mængdetræning og integeret en carbonplade i den. Derved er HOKA leveringsdygtige i en løbesko, der indtænker det hurtige element fra en konkurrencesko, og samtidig har den ultrabløde støddæmpning og gode støtte.

Bondi X er perfekt til dig der løber langt, men stadig træner fart undervejs. Skoen er oplagt valg til længere tempoture eller til halv- og marathon-træning, hvor du løber langt og har nogle indlagte blokke undervejs hvor du skal løbe hurtigt.  

DSC00570_copy

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.