Kaiser Sport & Ortopædi (KSO)

Når komfort og stødabsorbering får en helt ny betydning med Mizuno Wave Sky 6. 

Mærk lettelsen, føl åndedrættet og kom i flow med Wave Sky 6 fra Mizuno.

 en KSOtophistorie   Indhold af Kaiser Sport & Ortopædi

Du får klassisk komfortabel støddæmpning i den sjette version af Mizuno's arbejdshest, Wave Sky. Med Wave Sky 6 får du den komfortable afvikling grundet dens dual-layer mellemsål af ENERZY CORE og ENERZY, der giver mild neutral stabilitet og høj stødabsorbering. Det er ikke den letteste daglige mængdetræningssko, som du finder på markedet, da den med sine 303 gram i US 9 herre er lidt tung. Til gengæld er holdbarheden helt i top - så du kan løbe kilometer efter kilometer bekymringsfrit i Wave Sky 6. 

Wave Sky 6 er ikke til dig, der vil have den letteste og blødeste mængdetræningssko, men til dig, som godt kan lide det lidt oldschool. Til dig, der gerne vil gøre de langsomme ture til en oplevelse.   

 

KSO-logo-hvid-uden-by-line

Det er okay at se frem til onsdagsturen.  

Carsten ser frem til en tur nede langs stranden i Wave Sky 6. Det hans sædvanlige rute, som han løber hver onsdag aften. En tur, hvor han kan mærke efterårets kolde brise, mærke grusstiens bløde underlag og nyde udsigten over vandet imens hjertet roligt pumper blod ud til hans muskler. Førhen var turen ren rutine for Carsten. En pligtopfyldende tur. Med Wave Sky 6 bliver Carsten onsdagstur lidt sjovere, lidt federe og noget, som han faktisk ser frem til. Carsten ved nemlig godt, at ikke alle løbeture behøver at være en jagt efter nye personlige rekorder. Nej faktisk bør minimum 75% af dine løbeture være ligesom Carstens onsdage - i et roligt tempo, hvor pulsen ikke kommer for højt op og du får komfort i hvert skridt. Krydr din rolige tur med Mizuno Wave Sky 6.  

 

Hvilke ting vil du gerne nyde mere på dine rolige løbeture? 

Få overblikket over Mizuno Wave Sky 6. Herunder kan du læse alt om skoens egenskaber, dine fordele og dit fordelagtige udbytte heraf.

 • Mizuno Enerzy Core, som giver bedre stødabsorbering og energireturnering 
 • Mizuno Wave dual denisity mellemsål, to slags mellemsålsmateriale, der blander hårdhed og stabilitet med blødhed og maksimal komfort
 • Smooth Strecth-overdel, overdelens-mesh er designet til at give et optimalt fit om foden
 • Neutral support
 • Normal i størrelsen
 • Fast hælkappe
 • Vridningsstabil læst
 • Stabil forfodsgænge
 • Almindelig bredde
 • Vægt: Herre 303 gram i herre US 9
 • Vægt: Dame 258 gram  i dame US 8
 • Udtagelig indlægssål
 • Snørelukning
 • Daglig træning, restituitionsture og lange ture i weekenden. Herunder asfalt, faste grus- og skovstier.

Sæt komfort i første række med Wave Sky 6 

Når du løber i Wave Sky 6, så løber du i en sko med japansk komfort, kvalitet og stolthed. Du prioriter at få en masse kilometer i benene, hvor det er lette og rolige kilometer, som har minimal belastning på din krop. Det er Wave Sky 6 skabt til at give dig. Samtidig har version 6 fået en mere fleksibel overdel, blevet en tand lettere og har mere plads til din forfod end sin forgænger.  

Står du og mangler en løbesko til de rolige og lette løbeture, bør du overveje at give Mizuno Wave Sky 6 en chance, hvor din komfort er den højeste prioritet.   

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.