LØB ENDELØST
LANGT MED MIZUNO PARADOX 5.

Emil løber afsted på sin første tur efter besøget i Kaiser Sport & Ortopædi (KSO). Efter 2 km kommer den første "test". Den asfalteret byvej slår et sving og opsluges af den mere bløde strandsti, der fører ud mod vandet. Her er godt, tænker Emil, og accelererer i ca. 100 meter. Yes. Emil mærker intet ømhed i forfoden. Men hvorfor ikke? Og hvorfor den "test?"

ET NYT BEKENDTSKAB. EN NY START.

Emil kendte slet ikke modellen MIZUNO WAVE PARADOX 5. Det var faktisk en helt anden løbesko, Emil var på jagt efter. Men en kraftig overpronation, øm forfod og flittig mileage-optrapning gjorde udfaldet. 

 

Mange løbere har under Corona optrappet mængden af kilometer på deres ugentlige løbeture. I KSO ser vi ofte, at mange hurtig bliver overbelastet. Skavanker som en øm forfod under løb ser vi på daglig basis. Nogen gange forbliver det ved ømhed - andre gange er det en nedsunken forfod, eller en begyndende svangsenebetændelse der driller.

  

  

〉Tid til nye løbesko? Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

I Emils tilfælde var det heldigvis blot ømhed. Ømhed der heldigvis kunne undgås med valget af en løbesko med disse to vitale elementer.

kompri_9

POPULÆRT LIGE NU

BIOMEKANISKE BEHOV x FREMADSTORMENDE TEKNOLOGI

Ømheden i Emils forfod har de sidste måneder taget til. En del af løsningen blev MIZUNO WAVE-teknologiens nye DynamotionFit og Flex Groove forfodsdesign i Paradox 5-mellemsålen. 

 

Det var tippet fra en løbekammerat, der fik Emil til at booke en tid til en løbetest i KSO. Her blev Emil præsenteret for MIZUNO WAVE PARADOX 5. En bombastisk løbesko til mængdetræning. Og iøvrigt den hidtil bedst solgte løbesko til overpronation i KSO i 2021.

  

〉Er du blevet anbefalet indlæg til sko? Læs med her

  

Det var ud fra en 3D-fodscanning og en løbetest på bånd, at skoen blev anbefalet. Emil har en kraftig overpronation og med en kampvægt på 87 kg, betegnes Emil i fagsprog som en "tung løber," der har brug for den specialudviklede MIZUNO U4IC-mellemsålsskum, der sikrer et let antrit på de lange løbeture, men samtidig leverer en ultrablød stødabsorbering.

 

Mizuno Paradox 5  

 

For at sikre en god stabilitet mod Emils overpronation er PARADOXs faste hælkappe et must-have. Hælkappen sikrer en fast base i landingsfasens start. I fodrullets begyndende fase styrer DynamotionFit-teknologien roligt Emils pronationsbevægelse igennem skridtafviklingens midterste fase og over i den afsluttende fase - over forfoden - og det er her det smarte Groove Flex-forfodsgængedesign sikrer, at Emil ikke mærker det ømme jag, han har døjet med, hver gang GPS-uret har vist 7+ km.

  

Emil blev anbefalet denne test på sin første løbetur i MIZUNO PARADOX 5 for at undersøge om løbeskoens faste forfodsgænge og stabile hælkappe løste opgaven og nedsatte hans tilbagevendende ømhed i forfoden.