en KSOtophistorie

Her er Mizunos hurtigste løbesko til dato. 

Mizuno markerer deres ankomst på race-day med Wave Rebellion Pro, der er unikt designet til at hjælpe dig med at jagte dine personlige rekorder på alt fra 5 km til marathon-distancen og træne komfortabelt op til det.  

Hvorfor du får en anderledes løbeoplevelse med Mizuno.

HAL03008

Med et anderledes take på en konkurrencesko indtræder Mizuno igen på markedet for løbesko, der kan hjælpe dig til nye personlige rekorder.

 

Wave Rebellion Pro er nemlig designet til at hjælpe dig fremad på flere forskellige måder. De mest markante ses det ved hælen og forfoden, hvor skoen har synlig luft ned til underlaget, og du ligger centreret på midtfoden.

 

Det skyldes at hælen har en aggresiv heel bevel og et toe spring ved forfoden - afrundinger i sålen, der skaber luft til underlaget i både forfod og bagfod. Det hjælper dig til at gynge nemmere fremad i din fodafvikling. Dette bliver understøttet af en carbon- og nylonplade-konstruktion i skoen, der skaber stivhed i mellemsålen og højner din energireturnering i hvert skridt. 

 

Selvom Wave Rebellion Pro silhoutten kan se vild ud - og føles anderledes, når du står stille i den, er det ikke noget du lægger mærke til, når du kommer op i fart. Det skyldes, at geometrien i skoen er skabt til, at du kommer ind i en rytmisk bevægelse, der er komfortabel ved hurtigere hastigheder.  

Lær

Mizuno

Wave 
Rebellion

Pro

bedre

at kende

her

 

  • Smooth-Speed-Assist-teknologi så du bliver hjulpet fremad i dine skridt og gynger med
  • Mizuno ENERZY Lite mellemssålmateriale, der hjælper dig med at få endnu mere returenergi og responsivitet i hvert afsæt
  • Carbon- og nylonplade teknologi, for forbedret energireturnering under din løbetur. Nylonpladen hjælper med at skabe mere fleksibilitet. 
  • G3 ydersål, for tilstrækkeligt greb i underlaget i sving og på grusstier
  • Ny overdels-mesh, for optimal performance, lethed og åndbarhed på race-day
  • Vægt: Herre 225 gram i US 9
  • Vægt: Dame 195 gram i US 8
  • Hældrop: 4,5 mm
  • 30% Carbonplade og 70% nylonplade i mellemsålen
  • Snørelukning

Træning: Konkurrence, alt fra 5 km til marathondistancen. Kan også bruges til længere interval- og tempoture.
Underlag: Asfalt og faste grus- og skovstier.

Hvordan får du mest ud af Wave Rebellion Pro.

gif-mizuno_2_

Ifølge Carsten, der har løbet 2:48 på marathon, passer den bedst til de længere distancer "Wave Rebellion Pro mærker du med det samme, er en hurtig sko, men for mig klarer den det bedst i lange steady tempoblokke, såsom halv- og helmarathon distancerne og de hårde træningspas op til, da jeg hurtigt får fornemmelsen af at være afslappet i mit normale marathon-tempo." 

 

Carsten fortsætter; "Selvom jeg godt ville kunne løbe hurtigt i den på 10 km, føler jeg, at den egner sig bedst til de længere konkurrencer, hvor min pace er lidt langsommere - men komfort og pasform er vigtigt i hvert et skridt. På mange måder minder den mig om Alphafly fra Nike."  

En hyldest til de stolte japanske løbetraditioner.

Mizuno-Wave-Rebellion-Pro-1_1

Mizuno blev stiftet helt tilbage i 1906 og er en af de ældste løbebrands på markedet. Med Wave Rebellion Pro har de skabt en konkurrencesko, der mere end lever op til deres japanske traditioner. Modellen hjælper de japanske løbere, som deltager i Ekiden stafetløbene. Ekiden er blandt andet en af grundene til, at Japan er så succesfulde på marathondistancen og har en rig historie i landet og holdes flere gange årligt.

 

Et Ekiden-løb er en stafet holdkonkurrence, hvor deltagerne tilbagelægger forskellige distancer, der tilsammen bliver til en marathondistance eller længere. Derfor handler det ofte om at komme hurtigt ind i en rytme og det er blandt andet derfor, at Wave Rebellion Pro har fået sit karakteristiske design - så du hurtigere kan komme ind i en rytme, når det virkelig gælder.