MIZUNO ER TILBAGE

LANGVARIG KOMFORT & INDVIDUEL SUPPORT

VORES UDVALG I MIZUNO RAMMER EN BRED SKARE AF LØBERE

Det er med glæde, vi kan annoncere, at Mizuno nu er tilbage hos Kaiser Sport & Ortopædi online og in-store. Vores forårskollektion fra Mizuno byder på nye spændende opdateringer og rækker ud til dig, der der vægter komfort højt. Herunder kan du læse mere om den FOAM WAVE-teknologi der arbejder med at give dig en individuel support og som er et gennemgående hovedelement i vores udvalg af Mizuno-løbesko.

Reach Beyond


POPULÆRE MIZUNO-SKO NETOP NU

STORSLÅET STØDABSORBERING OG KOMFORT

Mizuno forener det bløde med det responsive

Med inspiration fra havets bølger og mange års forskning har Mizuno-holdet viderudviklet den ikoniske WAVE-teknologi fra 1997 og lanceret FOAM WAVE. Den bølgeformede mellemsålskonstruktion giver dig en fjedrende og blød stødabsorbering.  

Mizuno har i samme ombæring designet en åndbar og ultralet overdel, der giver dig maksimal ventilation - perfekt til sommerens varme dage.

Modellerne Wave Horiozon 4, Wave Sky 3 og KSO-ekslusivmodellen Wave Skyrise ligger alle i kategorien "flydere" - med det forstået, at modellerne giver en volumiøs fornemmelse af komfort og er bergenet til de lange søndagsture og de korte hyggelige joggeture.

Mizuno wave-teknologi
Innovation at every step

Bliv klogere på Mizunos velkendte Wave-teknologi.

Mizuno wave-teknologi

VIDEREUDVIKLING AF IKONISK TEKNOLOGI FORENER ELITEN MED MOTIONISTEN

Mizuno er i den grad med på "bølgen". Med deres faglige know how og nyskabende tankegang, har det japankse brand formået at reformere deres anerkendete WAVE-teknologi. Med en version "2.0" af deres ikoniske WAVE-teknologi, fra 1997, er FOAM WAVE født ud af 23 års erfaringer. 

Med FOAM WAVE har Mizuno skabt en teknologi, der er baseret på en velbalanceret segmentering af mellemsålens hårdheder. Ved at differentiere hårdheden i mellemsålsmaterialet fordeles fodens tryg over hele skoplatformen i landingsfase og afsæt. Og hvad betyder det så? Det betyder at skoen formår, at arbejde inddviduelt med dit fodrul og derved sikrers du en dynmaisk pasform og fodafvikling. Du får derved den grad af support og stabilitet, din naturlige løbestil efterspørger. Resulaltet er en mere holistisk støtte og stabilitet.

REACH BEYOND

Med sloganet ”Reach Beyond” tilkendegiver det japanske brand at de har en ambition om at være med helt fremme.

Med over 110 år på bagen er Mizuno et særdeles veletableret brand og leverer ofte mange nye innovative løbesko til alle type løbere.

Kaiser Sport & Ortopædi er glade for at have det anerkendte Mizuno-brand tilbage og med deres lette og komfortable løbesko, er vi overbeviste om, at at de rammer en bred skare af løbere.

Mizuno


ANDRE MIZUNO-LØBERE SHOPPEDE

Find dit optimale Mizuno-match med en KAISERløbetest

Hos os har du mulighed for at booke tid til skokøb og vores dertilhørende gratis KAISER løbetest. På den måde har du mulighed for, at planlægge dit besøg hos os, når det passer dig bedst.

Hos Kaiser Sport & Ortopædi vil du altid blive mødt med 1:1 rådgivning i et autentisk miljø båret af passionen for det skadefrie løb. Herunder kan du udforske og booke vores gratis KAISERløbetest.

kaiser-lobetest-book-online-kaiser-sport-dk