Kaiser Sport & Ortopædi (KSO)

Mizuno Horizon 6: Stabilitet møder maksimal støddæmpning.

Mizuno Wave Horizon 6: Maksimal støddæmpning møder maksimal stabilitet. 

 en KSOtophistorie   Indhold af Kaiser Sport & Ortopædi

Serien af Horizon-løbesko fortsætter med ufortrøden styrke. I den 6. version er der fokus på at styrke den dynamiske stabilitet og samtidig vægtereducere løbeskoen, så den er lettere i forhold til tidligere modeller. Horizon 6 kategoriseres derfor stadig i superklassen af mængdetræningsssko til løberen med overpronation. 

Horizon 6-opdateringerne inkluderer brug af en Mizuno Enerzy Core-mellemsål for at skabe en endnu blødere og responsiv følelse. Ønsket om at skabe en dynamisk stabilitet inkluderer brugen af U4ic-mellemsålsteknologi, der skaber en platform med dobbelt densitet, en dynamisk struktureret bølge, der bruger et gummibaseret skummateriale til at skabe struktur - altsammen for at du opnår maksimal stabilitet, og samtidig fornemmer en let pasform og en "smooth" fodafvikling. KSO-logo-hvid-uden-by-line

En super løbesko til løberen i sværgtvægt-klassen.

Wave Horizon 6 er historisk set kendt som en løbesko, der kan kapere løbere med en kampvægt fra 80 kg. Mellemsålens opbygning med Wave-teknologien, hvor forskellige densitets-niveauer i materialet på inder- og ydersiden af mellemsålen, skaber en ligedele blød og langtidsholdbar støddæmpning.

Skoens ydersålen er forstærket med slidstærk gummi. Ydermere er skoens platform gjort en smule bredere end normalt, hvilket styrker stabiliteten i skoen. Løbere i kategorien 80 kg+ har oftere brug for en stærkere platform, og det leveres i Horizon 6.


Få overblikket: Horizon 6.

Få overblikket over Mizuna Wave Horizon 6 Herunder kan du læse alt om skoens egenskaber, dine fordele og dit fordelagtige udbytte heraf.

 • Blød og åndbar overdel, med forstærkning i kanten, som giver god støtte til foden under løb
 • ENERZY og ENERZY Core i mellemsålen, sikrer dig god komfort og høj grad af stødabsorbering
 • En smule bredere platform for øget stabilitet
  • Support:
  Overpronation
  • Løbestil:
  Mild / moderat overpronation
  • Hælkappe:
  Fast
  • Forfodsgænge:
  Fast
  • Størrelse:
  Normal i størrelsen
  • Vægt: 
  Ca. 270 gram 
  • Hældrop: 
  8 mm
 • Daglig træning og lange ture i weekenden. Herunder asfalt, faste grus- og skovstier.

Topsko til løbere med overpronation og hang til bløde fornemmelser og et "smooth" antrit.

Wave Horizon-serien er kendt som en topmodel indenfor sit felt; en træningssko til løbere med overpronation. Horizon 6 har et stabilt forfodsgænge og er vridningsstabil hele vejen igennem skoens platform. Det suppleres perfekt med et geometrisk mellemsålsdesign, der også består af moderat bøjelige riller gennem forfodszonen. Dette hjælper med at skabe en blød og naturlig overgang fra landingsfasen over standfasen til afvikling af et nyt skridt. Det hjælper med give en rullende og flyvende fornemmelse.

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.