LETTESTE
MIZUNO WAVE RIDER
NOGENSINDE!

KSO PRÆSENTERER MIZUNO WAVE RIDER NEO

WAVE RIDER NEO.
KONTANT RETURENERGI
OG MASSER FART.

Med et aggresivt bounce og en kampvægt på 265 gram, vil du opleve en responsiv løbesko, der gør dine ugentlige løbeture lidt sjovere. Mizuno Wave Rider NEO er udstyret med det nye mellemsålsmateriale ENERZY og favner både tempoture og længere ture på landevejen. ENERZY kombinerer en enestående returenergi med en blød støddæmpning - uden at gå på kompromis med den lave vægt. 

RÅ POWER OG SUBLIM STØDDÆMPNING

Løbestil: Neutral

Velegnet til: Mængdetræning og tempotræning

Med en forbedret sockfit-pasform og den nye ENERZY-mellemsål yder løbeskoen maksimal komfort til din daglige træning. Den lette konstruktion gør den aggressiv nok til korte intervaller, imens den bløde støddæmpning gør den komfortabel nok til din daglige mængdetræning. Skoens høje drop gør at den er særligt skånsom over for din læg og akillessene. Løbeskoen rækker ud til dig med neutral løbestil og er en rigtig fornuftigt all-around løbesko.

Løbestil: Neutral

Velegnet til: Mængdetræning og tempotræning

Med en forbedret sockfit-pasform og den nye ENERZY-mellemsål yder løbeskoen maksimal komfort til din daglige træning. Den lette konstruktion gør den aggressiv nok til korte intervaller, imens den bløde støddæmpning gør den komfortabel nok til din daglige mængdetræning. Skoens høje drop gør at den er særligt skånsom over for din læg og akillessene. Løbeskoen rækker ud til dig med neutral løbestil og er en perfekt all-around løbesko.

MIZUNO WAVE RIDER NEO

TILGÆNGELIG NU

mizuno-logo

WAVE RIDER NEO.
DINE BENEFITS.

VÆGTREDUCERET

Med innovative teknologier fra Mizuno er løbeskoen blevet vægtoptimeret, og vejer kun 265 gram (herre).

HØJT REBOUNCE

Mærk et aggressivt rebounce / returenergi ved hvert afsæt - oplagt til hurtige ture eller intervaller.

KOMFORTABEL

Med en blød stødabsorbering og trampolinagtig stødabsorbering er modllen en komfortabel løbesko med fremragende hæl-til-tå overgang. 

SKÅNSOM

Med et hældrop på 12mm er Mizuno Wave Rider Neo skånsom i forhold til akkillessener og lægmuskulatur.

ANDRE LØBERE SHOPPEDE

TEKNISK OM MIZUNOS NYE MELLEMSÅLSMATERIALE

ENERZY ER HER!

I 2020 har Mizuno lanceret deres seneste mellemsålsmateriale; ENERZY. Teknologien består af bittesmå "bobler", som her er visualiseret i "overdrevet" format. Boblerne er komprimeret og er designet til at give et højere energiudbytte og en blød stødabsorbering. Samtidig er ENERZY-mellemsålen blevet 17% blødere og giver 15% mere returenergi end tidligere teknologier.  Resultatet du vil opleve, er et aggressivt "bounce" i kombination med en dynamisk følelse og komfort. 

Mizuno-wave-rider-neo-dame

Wave Rider NEO - dame

Mizuno-wave-rider-neo-herrer

Wave Rider NEO - herre