TILPASSET TIL DIN FODBREDDE

NEW BALANCE AW20

NEW BALANCE LØBESKO

I 3 FORSKELLIGE BREDDER

Kaiser Sport & Ortopædi er dansk eneforhandler af New Balance 1080 V10 og New Balance 860 V10 i bredder. Det betyder vi har modellerne i 3 forskellige bredder og dermed har en helt unik mulighed for tilbyde dig de løbesko, der bedst matcher dine fødders unikke behov.

nb-logo-hvid

KENDER DU DET...

Mange kender til problematikken, når en sko passer i længden, men ikke i bredden. Mange vælger typisk at tage skoen i et nummer større for at få den til at passe i bredden. For andre er det omvendt. Måske er du en af de mange danskere med en smal hæl og ankel, der oplever, at skoen altid "svupper"? Med New Balance 1080 V10 (neutral - moderat overpronation) og 860 V10 (overpronation) har vi muligheden for at komme disse problemstillinger til livs - og give dig en løbesko, der matcher dine behov i både bredden og længden.

Brooks' teknologier er udviklet til at give dig en naturlig følelse under dit løb. Den velkendte DNA LOFT yder en enormt blød og naturlig stødabsorbering til den neutrale løber, der ikke har behov for pronations-support.

Guiderails-teknologien er med til at reducere den udadgående rotation ved hælen. Som overpronationsløber giver det en naturlig fodafvikling, så du kan fokusere på det vigtigste - nemlig at løbe.

DINE FØDDER. DINE BEHOV.

I jagten på den perfekte pasform 3D-scanner vi dine fødder med vores højteknologiske New Balance 3D-scanner. På den måde kan vi måle dine fødder ned til mindste detalje. Det giver os de optimale rammer for, at finde den helt rigtige bredde og pasform til dine fødder og behov.

NEW BALANCE 860 V10

Skoen her fra New Balance henvender sig til løberen med overpronation. Den fås i 3 forskellige bredder.

NEW BALANCE 1080 V10

Skoen her fra New Balance henvender sig til løberen med overpronation. Den fås i 3 forskellige bredder.

DERFOR MÅLER VI DINE FØDDER

Med en 3D-scanning af dine fødder måler vi ikke kun din fods længde og bredde. Vi får også data på din svang- og vrist-højde. Med disse målinger får vores eksperter en klar fornemmelse af hvilke skomodeller, i vores store sortiment, der bedst passer dine fødder.

BROOKS AW20

Shop højteknologiske sko fra Brooks

STABIL

HOLISTISK

LUKSURIØS

Vertical_Black

DERFOR MÅLER VI DINE FØDDER

Med en 3D-scanning af dine fødder måler vi ikke kun din fods længde og bredde. Vi får også data på din svang- og vrist-højde. Med disse målinger får vores eksperter en klar fornemmelse af hvilke skomodeller, i vores store sortiment, der bedst passer dine fødder.

BRED ELLER SMAL LØBESKO?

Døjer du med vabler på siden af foden, føles skoens overdel stram og mærker du ofte, at din fod går ud over læsten/sålens kanter, så har du måske brug for en bredere sko. Omvendt, hvis du svupper, især omkring hælen, og glider rundt i dine løbesko og de skal bindes meget stramt for, at de sidder tæt, så kan en smal løbesko anbefales.

PRONATIONS-SKO: TRANSCEND 7

Brooks sætter en dyd i at udvikle de bedstmulige teknologier i deres løbesko.  Brooks Transcend 7 er foruden DNA LOFT udviklet med GuideRails, som træder til, når du har mest brug for det. GuideRails hjælper dig, når din krop begynder at afvige - fx når trætheden rammer.

Brooks har forsket meget i deres teknologier - blandt andet med henblik på at reducere skadesforkomsten under løb. Den holistiske teknologi i Transcend 7 er med til at afhjælpe en uhensigtsmæssig udadgående rotation under din løbetræning. 

Skoen bidrager til en luksuriøs og blød fornemmelse og yder en meget naturlig skridtafvikling.

BROOKS TRANSCEND 7

Shop Transcend 7

POPULÆRT FRA BROOKS

KLINIKCHEFEN UDTALER

situationstegn

Pasformen er det vigtigste parameter når du skal have nye løbesko. En sko kan have nok så mange gode teknologier, men hvis skoens pasform ikke passer til din fod, så vil du aldrig få de optimale ud af skoen.

Vi taler ofte om skoens længde, når snakken falder på pasform og størrelse, men ligeså vigtigt er det, at have fokus på skoens bredde, højde og drøjde. Især omkring bagfoden og vristen.

Sidder skoen ikke til her, har mange en tendens til at snøre deres løbesko for stramt og alternativt "skøjter" foden rundt i skoen. Dette udløser ofte vabler, sovende og snurrende fornemmelser i tæerne, men kan på længere sigt også forvare alvorligere skavanker såsom; svangsenebetændelse, akillesenebetændelse og knæproblemer.

Med vores 3D-scanner kan vi bl.a. måle din nøjagtige hæl-bredde og vrist-højde. Dermed har vi de bedste forudsætninger for at udvælge de optimale sko til dig.

- Thomas Christoffersen, klinikchef & partner

FIND DIT NEW BALANCE MATCH MED EN KAISERløbetest

Hos Kaiser Sport & Ortopædi er du sikret nærvær, 1:1 rådgivning og høj faglighed. I vores KSO-Huse betragter vi dig som vores gæst. Du vil altid blive budt velkommen med en god energi, i et autentisk miljø, båret af høj faglighed og en stærk passion for det skadefrie løb og den smertefrie bevægelse.