HER ER 4 AF VORES NEW BALANCE FAVORITTER

4 NEW BALANCE FAVORITTER

Vi zoomer ind på de  ultra populære New Balance-klassikere fra 1080, 880 og 860-serien. Vi kigger også på en helt ny model, der med sin carbonplade-teknologi skiller sig ud fra normalen. Og så har vi en friendly reminder til dig, der altid bøvler med at få en løbesko, der passer i bredden.

Vi zoomer ind på de  ultra populære New Balance-klassikere fra 1080, 880 og 860-serien. Vi kigger også på en helt ny model, der med sin carbonplade-teknologi skiller sig ud fra normalen. Og så har vi en friendly reminder til dig, der altid bøvler med at få en løbesko, der passer i bredden.

citat-kso-20

New Balance 880v10

New Balance 880v10 rækker ud efter den neutrale løber og er designet til hverdagstræning. I skjul af en afdæmpet sort farve skruer New Balance op for komforten med deres Fresh Foam X-skum og mellemsål. Konstruktionen forener det bløde med det responsive. Overdelen er designet i New Balances strækbare HypoKnit-teknologi. Strækket imødekommer dine fødderes naturlige former, hvor det er nødvendigt, mens strategisk udvalgte støtteområder giver en fast pasform. Endelig leverer den robuste gummi ydersål en slidstærk finish, der tåler alt hvad din hverdagstræning kræver.

880 V10

Fås i flere bredder og er tilgængelig nu. 

1080v10

Fås i flere bredder og er tilgængelig nu. 

citat-kso-20

New Balance 1080v10

New Balance går hele vejen i designet af 1080v10-løbeskoen. Modellens 8 mm drop er bibeholdt, men det visuelle udtryk følger tidens 'chunky' trends og supporteres af høj funktionalitet. Foruden det modige look der bl.a. skabes af den voluminøse og stødabsorberende Fresh Foam X-mellemsål, specialvævet Hypoknit-overdel og den nyudviklede Ultra Heel-hælkappe, så har New Balance formået at øge stødabsorberingen og reducere vægten. Den nye hælkappe er en af årsagerne til den vægtreducering, der er sket ift. forgængeren. Ydermere sikrer Ultra Heel-featuren et ekstraordinært lækkert indhop i skoen. Det vil den garvede 1080-løber bemærke og værdsætte med det samme.

kso-nb-1080v10-kaisersport-5
citat-kso-20

New Balance FuelCell TC

Wow! New Balance Fuel Cell TC med carbonplade-teknologi er IKKE en løbesko for alle. Det er en løbesko til dig, der er ekstra passioneret. Til dig der vil sætte PR. Til dig der elsker at løbe hurtigt. Om det er på 5 km eller maraton er ikke essentielt. Dette er en løbesko til de ekstraordinære dage. De dage hvor den bare skal have fuld fart frem. Vidste du i øvrigt, at 'TC' i Fuel Cell TC står for Training & Competition og underbygger New Balances ønske om at skabe en hurtig løbesko, der også kan bruges til hverdagstræning.

FuelCell TC

Fuld integreret carbonplade og maksimal re-bounce.

kso-image110
citat-kso-20

Det er som om, at den mekaniske bevægelse skoen giver, er hurtigere end min neuromotoriske opfattelse og bevægelse. Det giver en ret vild følelse af ukontrolleret kraft og speed. Det skulle jeg lige vænne mig til i starten.

Abdi Ulad om New Balance FuelCell TC

volumental-new-balance-kaisersport-danmark
citat-kso-20

Livet er for kort til løbesko der...

...klemmer i bredden eller svupper i hælen. Er du også træt af løbesko der aldrig passer i bredden? Så har vi løsningen. Vi har teamet op med New Balance og kan helt ekstraordinært tilbyde dig modellerne 1080v10, 880v10 og 860v10 i specialbredder. Du kan shoppe online eller få 3D-scannet dine fødder, i vores KSO-butikker, i jagten på den helt rigtige bredde.

860v10

Fås i flere bredder og er tilgængelig nu. 

citat-kso-20

New Balance 860v10

KSO-klassikeren 860 er nået til version 10. Modellen der henvender sig til løbere med overpronation, føles blødere end sine forgængere, men giver samme stabilitet. Derved holder 860v10 fast i sine rødder, der gror ud af en stabilitetskile på indersiden af skoen. Mens skoen bibeholder stabiliteten, som vi kender den, er pasformen blevet markant forbedret. Med den nye 3D-udformet hælkappe får skoen et mere smooth indhop samt et lettere og mere lean udtryk. 

NEW BALANCE FUELCELL TC

FuelCell TC er en hurtig og responsiv konkurrence-løbesko med integreret fuldlængde carbonplade. I samspil med carbonpladen er modellen udstyret med et mellemsålsmateriale kaldet FuelCell, der giver en høj energi-rebound og aggressiv fodafvikling. Det gør også, at skoen bliver meget levende, og kræver lidt tilvænning i starten. Skoens overdel er designet til at holde dine fødder kolde og tøre, og modellen kan med fordel bruges til længere konkurrencer som halmaraton og maraton. Modelnavnet ”TC” står for ”training and competition”, og skoen er dermed hurtig nok til konkurrenceløb og holdbar nok til brug i din daglige træning.

VI 3D-SCANNER DINE FØDDER

New Balance har samarbejdet med "Volumental" for at installere 3D-fodscannere i udvalgte butikker over hele verden, der bruger fodmålinger som bredde, højde og omkreds til at bestemme en kundes ideelle skomodel og skostørrelse. Kaiser Sport & Ortopædi er udvalgt af New Balance i Danmark. Selvom teknologien bag Volumentals scannere er kompleks er processen enkel: Du træder ind i 3D-fodscanneren, der overfører information fra dine fødder til en tablet inden for få sekunder. Dataene matches derefter med de rette sko og størrelse for en perfekt pasform.