Ekstra brede og ekstra smalle løbesko

Er du træt af løbesko, der aldrig passer i bredden?

Her får du løsningen.

Ekstra brede og ekstra smalle løbesko.

Er du træt af løbesko, der aldrig passer i bredden?

Her får du løsningen.

Eksklusivt udvalg i New Balance-løbesko med speicalbredder. 

Dine fødder. Dine behov.

I vores iver for at imødekomme alle fødder - smalle som brede - har vi teamet op med New Balance. Det betyder, at vi har en helt ekstraordinær mulighed for at tilbyde dig ekstra brede eller ekstra smalle løbesko, der matcher dine fødders unikke behov. New Balance laver nemlig de populære modeller som 1080880 og 860 i specialbredder. I dette blogindlæg gør vi dig klogere på dine muligheder for at få et par løbesko, der matcher din fods bredde.

SMAL

seperator

Størrelsesindex
Herre: Specialbredde B
Dame: Specialbredde 2A

Svupper din fod meget omkring hælen, og glider rundt i dine løbesko, så de skal bindes meget stramt for, at de sidder tæt? Så kan en smal løbesko anbefales.

MEDIUM

seperator

Størrelsesindex
Herre: Specialbredde D
Dame: Specialbredde B

Hvis du normalt hverken døjer med vabler eller for meget plads i skoen, så kan New Balance løbesko i "normal" bredde være et oplagt valg. Her sikres du optimal komfort og pasform.

BRED

seperator

Størrelsesindex
Herre: Specialbredde 3E
Dame: Specialbredde D

Døjer du med vabler på siden af foden, føles skoens overdel stram og mærker du ofte, at din fod går ud over læsten/sålens kanter, så har du måske brug for en bredere sko. 

Eksklusivt udvalg i New Balance-løbesko med speicalbredder. 

Slut med løbesko der ikke passer i bredden.

Mange kender til problematikken, når en sko passer i længden, men ikke i bredden. Mange vælger typisk at tage skoen i et nummer større for at få den til at passe i bredden. For andre er det omvendt. Måske er du en af de mange danskere med en smal hæl og ankel, der oplever, at skoen altid "svupper"? Med New Balance 1080 og 880 (neutral løbestil) og 860 (overpronation) har vi muligheden for at komme disse problemstillinger til livs - og give dig en løbesko, der matcher dine behov i både bredden og længden. I næste afsnit zoomer vi ind på hvorfor- og hvordan vi med 3D-teknologi måler dine fødder i jagten på dit perfekte bredde-match.

 

Læs næste afsnit

Thomas-christoffersen-om-lobesko

CITAT.

Pasformen er det vigtigste parameter, når du skal have nye løbesko. En sko kan have nok så mange gode teknologier, men hvis skoens pasform ikke passer til din fod, så vil du aldrig få det optimale ud af skoen. Vi taler ofte om skoens længde, når snakken falder på pasform og størrelse, men ligeså vigtigt er det, at have fokus på skoens bredde, højde og drøjde. Især omkring bagfoden og vristen. Sidder skoen ikke til her, har mange en tendens til at snøre deres løbesko for stramt og alternativt "skøjter" foden rundt i skoen.

Dette udløser ofte vabler, sovende og snurrende fornemmelser i tæerne, men kan på længere sigt også forvare alvorligere skavanker såsom; svangsenebetændelse, akillesenebetændelse og knæproblemer. Med vores 3D-scanner kan vi bl.a. måle din nøjagtige hæl-bredde og vrist-højde. Dermed har vi de bedste forudsætninger for at udvælge de optimale sko til dig.

- Thomas Chrostoffersen, CVO, fysioterapeut & partner

Vi lokaliserer dine unikke behov

Derfor måler vi dine fødder med 3D-scannere.

I jagten på den perfekte pasform 3D-scanner vi dine fødder med vores innovative Volumental X New Balance 3D-fodscanner. På den måde kan vi måle dine fødder ned til mindste detalje. Det giver os de optimale forudsætninger for, at finde den helt rigtige bredde og pasform til dine fødder og behov. Med en 3D-scanning af dine fødder måler vi ikke kun din fods længde og bredde. Vi får også data på din svang- og vrist-højde. Med disse målinger får vores eksperter en klar fornemmelse af hvilke skomodeller, i vores sortiment, der bedst passer dine fødder.

I næste afsnit kigger vi nærmere på om du har brug for en løbesko i specialbredde. Og vi kommer også med konkrete fifs og grunde til hvornår du skal efterspørge en løbesko med specialtdeisgnet bredder.

  

Læs næste afsnit

NB-BREDDER-IKON

Det skal du være opmærksom på

Ekstra bred eller ekstra smal løbesko? Hvornår skal jeg vælge en specialbredde?

Døjer du med vabler på siden af foden, føles skoens overdel stram og mærker du ofte, at din fod går ud over læsten/sålens kanter, så har du måske brug for en bredere sko. Omvendt, hvis du svupper, især omkring hælen, og glider rundt i dine løbesko og de skal bindes meget stramt for, at de sidder tæt, så kan en smal løbesko anbefales.

I afsnittet herunder giver vi dig 6 grunde til at vælge en ekstra smal løbesko og 7 triggerpunkter til hvornår, du skal søge mod en ekstra bred løbesko.

 

Læs næste afsnit

Få målt dine fødder løbesko new balance kaiser sport kso

Det skal du være opmærksom på

Her er 6 grunde til at vælge en ekstra smal løbesko.

Vores fødder er unikke. Nogle har brede fødder og andre smalle fødder. Det samme gør sig gældende med fodens højde og drøjde. Nogle har en høj vrist og andre en lav vrist. Nogle en bred hæl, andre en smal hæl. Dette er vigtige parametrer at huske, når du skal vælge løbesko. Der findes nemlig løbesko med specielle bredder.

Tryk her og se 6 grunde til at vælge en ekstra smal løbesko

 

Du bør søge en specialdesignet smal løbesko hvis...

Lige såvel som mange af de løbere vi rådgiver har brug for brede løbesko har vi også en kæmpe kundekreds af løbere med smallere fødder. Og her er det vigtig at få taget de individuelle hensyn til valg af løbesko. De løbere vi rådgiver til en smal løbesko giver ofte udtryk for deres nuværende eller tidligere løbesko har:

 

• Føles for rummelige i overdelens materialet

• Foden glider rundt i snuden af skoen.

• Hælen svupper op af skoen.

• Det føles som, at man taber skoen når man går eller løber.

• Man krummer tæer for at holde skoen på.

• Snørebåndene skal bindes meget stramt for skoen sidder nogenlunde tæt til foden.

• Ømme og trætte fødder

  

Vores fødder er unikke. Nogle har brede fødder og andre smalle fødder. Det samme gør sig gældende med fodens højde og drøjde. Nogle har en høj vrist og andre en lav vrist. Nogle en bred hæl, andre en smal hæl. Dette er vigtige parametrer at huske, når du skal vælge løbesko. Der findes nemlig løbesko med specielle bredder.

Det varierer ofte fra model til model hvordan bredden er. Tidligere kunne man groft sagt sige, at nogle brands havde en tendens til, at lave brede løbesko og andre smalle. I dag oplever vi en langt mere kompleks segmentering af løbeskos bredder og pasforme.

Tryk her og se 7 grunde til at vælge en ekstra bred løbesko

 

Du bør søge en specialdesignet bred løbesko hvis...

Mange af de løbere og aktive danskere vi møder i vores Kaiser Sport & Ortopædi-afdelinger beskriver deres behov for en bredere løbesko ved:

 

  • Får vabler på siden fødderne. Vablerne er vedvarende og aftager ikke efter tid.
  • Overdelen føles stram og klemmer om knysterne og forfoden.
  • Skoens overdel slides hurtig i stykker og syninger og staffering begynder at gå op.
  • Oplever snurrende og summende fornemmelser i fødderne
  • Blodtilføjelsen til foden føles forringet.
  • Ømme og trætte fødder

 

En tommefingerregel er, at bredderne hopper med ca. 10 mm fra størrelse til størrelse. Det kan være svært at vurdere hvilken bredde-størrelse man skal have, hvis man ikke kender modellerne i forvejen. Ens optimale bredde afhænger også af vristhøjde og hæl-bredde. Derfor kan det være en god ide at priroterere en KSOløbetest første gang man kaster sig ud i en løbesko med en special bredde. Her kan vi nemlig, via bl.a. vores New Balance 3D-footscanner, fordybe os i dine unikke behov og sikre, at du får en løbesko, der passer 100% til dig.

Book en personlig rådgiver i et af vores KSOhuse

Start din løbesæson med en KSOløbetest.

Grib nuet og få topprofessionel rådgivning, når du skal shoppe nye løbesko. I Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) bliver du mødt af et fagkompetent personale i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv, funktionelt fodtøj og nærvær mellem mennesker.