UDFORSK PUMA AW19 DAME

SHOP TØJ  |  SHOP SKO
Puma Hybrid Astro Netfit


Oplev maksimal komfort med PUMAs eye-catching NRGY beads "popkorn-sål" og responsive IGNITE-skum. Teknisk såvel som visuelt rammer PUMA et fremadstormende, revolutionært og modigt udtryk med deres tilgang til skodesign. Grib dagen og få et forspring med et par Hybrid Astro Netfit-løbesko.

SHOP NU

Lys op i mørket

Løbejakke : Get Fast Hooded Full Zip

Med funktionel windCELL-teknologi sikrer denne løbejakke dig en let skal, der blokerer for den værste vind og samtidig giver dig maksimal åndbarhed og tempraturregulering. PUMA løbejakken med hætte og full zip, til dame, er udstyret med kraftige reflekser på arme, bryst og hætte, så du kan løbe sikkert i trafikken. Modellen sporter en smart lynlåsåbning ved højre arm, så du nemt kan se dit GPS-ur og holde styr på din træning undervejs i din træning.

SHOP HER

Tights med høj talje er populære som aldrig før

Lang løbetights : PUMA Shift Tight

Løb ubesværet i de populære og højtaljede PUMA Shift løbetights til dame. Modellen sporter en bred elastik i bukselinningen, der skaber en behagelig pasform. Med lyserøde paneler på skinnebene skiller tighten sig ud fra det hverdagsagtige - og giver en eye-catching vibe.

SHOP ALLE TIGHTS

PUMA : AW 19

Højtaljede sorte løbetights i lette og åndbare materialer udgør sammen med tætsiddende midlayers og sømløse t-shirt højdepunkterne i vores udvalg fra PUMAs Autumn / Winter kollektion.

SHOP PUMA


ANDRE LØBERE SHOPPEDE


PUMA AW19 x KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Med feminine colorways og en young-minded tilgang til design og mode, rammer PUMAs AW19 kollektion spot on til de kvinder, der vil have sportstøj med kant. PUMAs enorme knowhow indenfor snit, pasform og design går i perfekt spænd Kaiser Sport & Ortopædis krav til premium kvalitet tog funktionalitet. PUMA AW19 rammer trenden med løse overdele i et kort snit, der med fordel kan kombineres med lange løbetights med høj talje. Vi oplever en kæmpe efterspørgsel på netop løbetights med høj talje og her slår PUMA til.


SHOP MERE PUMA HER