PUMA leverer komfort og speed i verdensklasse. Her er to løbesko du ikke må misse.

PUMA leverer komfort og speed i verdensklasse. Her er to løbesko du ikke må misse.

Til de vilde dage. Til de rolige dage. Puma har lanceret et makkerpar bestående af carbon-løbeskoen Deviate Nitro SP og "all-tempo-included"-modellen Magnify Nitro. Om du er til høj puls og fart eller nice and easy, så skal du tjekke disse to modeller ud.

Puma Magnify Nitro forener rolige morgenture med aggresive gadeintervaller 

 

Med Magnify får du to løbesko i én. Det gør du fordi modeller mixer blød støddæpning med et responsivt afsæt, der sikrer dig et alsidigt antrit. Dermed forenes luksuriøs komfort med rå performance. 

 

Puma Magnify Nitro leverer støddæmpende følelse fra øverst hylde. Modellen har det tykkeste lag stødabsorberende skum i hele i PUMAs egenudviklede NITRO FOAM-støddæmpningsteknologi. Den bløde skum komplementeres perfekt med den ”hoppepude-agtige” ProFoam Lite, der giver et energifyldt afsæt i hvert skridt.

 

Løbeskoens overdelen udgøres af et dynamisk mesh-materiale, der giver dig følelsen af maksimal frihed. Med PUMAGRIP-ydesålen er du garanteret en kontrolleret kontakt med underlaget. Med andre ord; Magify er dne perfekt all-around løbesko til dig, der søger en løbesko, der er alsidig og kan performane i både roligt og hurtigt tempo.

 

Er du på udkig efter en specificeret tempo- og konkurrence løbesko, så skal du læse med her. 

 

Wow. Sådan har du aldrig set en løbesko fra Puma før

 

Puma har sendt en raket afsted, der med passende æstetik og teknologi fungerer som gnisten, der i gang med at genantænde Puma Running.

  

Raketten, vi omtaler, hedder Puma Deviate NITRO SP. Modellen sad bl.a. på Molly Seidel, da hun vandt bronze ved OL i Tokyo på maraton i tiden 02:27:36. Sammen med PUMA Magnify er en ny generation af rising stars født. Vi har zoomet ind på frontløberen, Deviate NITRO SP, i denne nye generation.

 

For hvad er det, der gør, at NITRO SP-løbeskoen er et seriøst bud på årets bedst kritikerroste løbesko?

 

Deviate-modellen indkapsler tidens trends og med integreret carbonteknologi, lette og fleksible overdelsmatrialer og en fast base i skoens stærke mellemsålskonstruktion. Hvor mange aktører på markedet kæmper med at finde den rette balance mellem den responsive carbonplade og den bløde mellemsålsskum, så har Puma lavet en hole-in-one. Det forklarer Frederik Munk, fysioterapuet og project lead i Kaiser Sport & Ortopædi, er den simple årsag til skoens anmelderroste kritik. 

 

Med Puma Deviate NITRO SP kan du opnå du følelsen af en øget løbeøkonomi og en bedre udholdenhed. Det kan læse mere om her.

DSC02917

Her er dine benefits med Puma Deviate NITRO SP.

 

Udover den volumiøse komfort, så byder NIRTRO SP på en række andre fordele. Dem har vi zoomet ind på her. 

 

Spændstig fodavikling: Med en trækkraftig PUMAGRIP ydersål opnår du et kontant afsæt, der i samspil med dit naturlige fodrul og den integreret INNOPLATE-carbonplade, giver dig en rullende, aggressiv og spændstig følelse i hvert skridt.

 

Fart og udholdenhed: Det største benefit Deviate NITRO SP leverer er den bløde støddæmpning. Selvom skoen er vægtoptimeret og sporter en fuldgående carbonplade, så er modellen super blød. Det giver en hoppe-pude-agtig effekt, der i det lange løb, skaber følelsen af en mindre belastning og træthed i sener og muskulatur.

 

360-graders synlighed: Deviate NITRO er udstyret med reflekser, der gør dig tryg og synlig, når mørket falder på.