HURTIGE STYLES TIL DEN STILBEVIDSTE

 EYE-CATCHING LOOK. FUNKTIONELT DESIGN.

PUMAs SS20-kollektion forener det fashionable med det funktionelle. Du finder løbesko og træningstøj, til kvinder, fra PUMA hos Kaiser Sport & Ortopædi - både online og in-store.

puma-logo-stort

Pumas SS20-kollektion byder blandt andet på to spændende og moderigtige løbesko. Puma Speed 600 V2 rækker ud til den kvindelige løber, som vægter en let sko med et højt re-bounce. Puma Hybrid Astro er en oplagt all-round løbesko med fremragende stabilitet og komfort.


POPULÆRT FRA PUMA NETOP NU

INDIVIDUELT TILPASSET

Tema: Puma Speed 600 V2

Puma-teamet har skabt en topmoderne sko, med alle de velkendte teknologier for optimal stabilitet på dine lange løbeture.

Med en eksperimenterende tilgang til design, formår Puma at ramme spændingsfeltet mellem et modigt look og et gennemarbejdet design.

Puma tager hensyn til den kvindelige fodform og har med Puma Speed 600 V2 designet en af sæsonens mest spændende silhuetter. Skoen er foruden den skræddersyede pasform udstyret med den unikke kombination af IGNITE-skum og NRGY-perler, som sikrer dig øget affjedring og fremdrift.

Puma Speed 600 V2 er en stabil og neutral løbesko der indbyder til fart, vilde dage og hurtige tider.

puma-ss20-kaisersport-speed-600-v2_3


SHOP ONLINE MED FRI FRAGT

puma-ss20-kaisersport-speed-600

VOLUMINØST MIX AF DET BLØDE OG DET RESPONSIVE

Tema: Puma Hybrid Astro

Snør din nye Astro og oplev ekstraordinær stødabsorbering og overrraskende bounce, når du rammer jorden og sætter af igen. 

Med en mellemsål som mange associerer med popcorn, har Puma-holdet designet en komfortabel og responsiv løbesko, som er tilpasset til den kvindelige fodform.

Pumas eksperimentende tankegang har desuden udmyndet sig i et customized snøresystem, som ses på det røde net på siden af skoen. Snøresystemet kan hjælpe dig med en endnu bedre og fast pasform.

Puma Hybrid Astro er oplagt til dig der søger en all-round løbesko, der er rig på komfort og stabilitet.

saysky-drop-1-ss20-kaisersport-10

AMBITIONER FOR FREMTIDEN

Puma - et modebrand med store ambitioner

I en lang årrække har Puma fokuseret meget på speed og kortdistance-løb og det store Puma-ikon Usain Bold har i den grad bevist at de står i spidsen for de korte sprinter. 

Puma vil dog i fremtiden fokusere mere og mere på langdistance-løb. Foruden det store fokus på eliten, er Pumas ambition ligeledes at omfagne den typiske motionist i Danmark.

Kaiser Sport & Ortopædi vil være med til at hjælpe Puma på denne rejse og vi glæder os meget til samarbejdet og fremtiden.

puma-ss20-kaisersport
puma-logo_lille


SHOP ONLINE MED FRI FRAGT