Kaiser Sport & Ortopædi (KSO)

Kig dig i bakspejlet og tro på dig selv.

Puma Deviate Nitro Elite 2 Fireglow er her.


Komfort. Fart. 2. generation af Deivate Nitro Elite fra Puma beviser, at Puma for alvor er tilbage i verdenseliten indenfor langdistanceløb

 en KSOtophistorie   Indhold af Kaiser Sport & Ortopædi

"For løberen der sigter efter nye rekorder på marathondistancen, er denne sko det helt rette match" lyder det fra Puma Signe Øllgaard, efter de første prøveture i skoen.

Puma markerer for alvor med denne sko, at de igen ønsker at melde sig på banen inden for langdistanceløb. Det opnår de gennem en endnu lettere nitrogenindsprøjtet NITRO Elite-skum i hele mellemsålen, en slankere og stærkere, termoformet kulfiberplade og en filmagtig overdel. Lagt sammen har de skabt en sko, som når højdepunktet inden for lydhørhed, fremdrift og dæmpning - alt imens, de har formået at gøre Deviate Nitro Elite 2 hele 6 gram lettere end den tidligere model. 

KSO-logo-hvid-uden-by-line

Forever Faster, er mere end blot et mantra.

I mere end 70 år har Puma leveret designs til de hurtigste atleter i verden. Deres mission er tydelig; Forever Faster, deres ønske er at være det hurtigste sportsbrand i verden. Forever Faster handler om mere end bare at være de hurtigste, det handler om at sigte højere, score højere mål og altid presse brandet og dets udvikling til det yderste. Innovation ligger i Pumas DNA og at være de hurtigste er ikke kun noget, der gælder i konkurrencer eller på løbebanen. Det gælder også i industrien, hvor Puma løber stærkt for at være de første og mest innovative inden for deres felt. 

Få overblikket over Puma Deviate Nitro Elite Fireglow. Herunder kan du læse alt om skoens egenskaber, dine fordele og dit fordelagtige udbytte heraf.

 • NITRO Eliteskummellemsål, giver dig top respons og førsteklasses ydeevne
 • PWRPLATE, innovativ carbon kompositplade, giver dig maksimal energioverførsel og optimeret løbe effektivitet
 • PUMAGRIP, designet til trækkraft over hele overfladen, giver dig holdbar ydeevne og perfekt afskub
 • Neutral support
 • Normal i størrelsen
 • Fleksibel hælkappe
 • Vridningsstabil læst
 • Fast forfodsgænge
 • Vægt: Ca. 250 gram i herre
 • Vægt: Ca. 200 gram i dame 
 • Udtagelig indlægssål
 • Snørelukning
  Hældrop: 6 milimeter
 • Langdistance konkurrence og personlige rekorder.
  Faste underlag herunder asfalt, faste grus- og skovstier.

Det er altid muligt at forbedre sig, sætte nye mål og sigte endu højere

For Puma handler det om at skabe de bedste betingelser for, at du kan yde dit maskimale til hver en tid. Deviate Nitro Elite 2 er til den erfarne løber eller dig, som drømmer om at tage dit løb til nye højder. Puma producerer, designer og udvikler udstyr til sportsudøvere verden over, hvilket giver dem en uudtømmelig brønd af erfaring, så de konstant har de bedste betingelser at udvikle videre fra. Puma har en bred kollektion af sko til både de nye og de mere erfarne løbere. For Puma er det ligegyldigt hvem du er, hvor du er, eller hvad dine mål er, vil de gøre sit for at hjælpe til, at du kan forbedre dig, sætte nye mål og sigte endnu højere. 

DSC02928_copy

Tid til nye sko? Bestil tid til butikken.

I vores butiksmiljøer bliver du mødt med nærvær i et autentisk miljø, der er båret af passionen for det aktive liv og funktionelt fodtøj. Book en personlig rådgiver til køb af løbesko, hverdagssko eller vandresko herunder.