PUMA x KSO

et originalt collab

PUMA x KSO

et originalt collab

 

COLLAB | PUMA x KSO

Vi har teamet op med PUMA og udviklet en Capsule Collection.

Siden 2019 har vores innovations-team arbejdet som konsulenter for PUMA. Sammen har vi knoklet, svedt og kæmpet for at udvikle PUMAs running performance kategori til nye højder. Vi har leveret data, tests, tegnet, slebet, udviklet og sparet med PUMA og nu er den første af flere kollektioner airborne.

Vores collab starter med en hyldest til vores kvindelige løbere og en allround løbesko til mænd.

Hvor Puma Run XX Nitro KSO er designet specifikt til den kvindelige anatomi, er Puma Eternity Nitro KSO henvendt til den mandlige løber, der søger en allround løbesko. 

Det her collab starter i sekundet, du åbner skoæsken.

puma-aeske

Vi har gentænkt og videreudviklet den traditionelle indlægsål ved at tilføje forskellige densiteter af foam for at optimere løbeoplevelsen. Løbeskoene kommer i en eye-catching hvid colorway og det er hermed din fineste opgave, at snavse dem grundigt til, imens du er på farten.

Run XX er en revolutionerende saluté til alle kvinder forenet i et kraftfuldt signal til industrien.

377474_01_copy

Vi har tilføjet KSO’s ideologi direkte ned i skoen og blandt andet bygget en smallere hælbenskonstruktion, en længere svang og et rummeligt forfodsplateau - alt sammen baseret på data fra vores koncept en KSOløbetest. Run XX er en oplagt all-rounder - vi har reduceret flexzonerne, crashpad, tilføjet PumaGrip i slidsålen, øget mængden af heelbevels og minimeret toe-spring. En masse fancy ord, der i princippet bare beskriver at Run XX er ideel til løb, aktiv træning eller som din nye hverdagshelt.

Eternity er en klassisk hverdagscruiser med optimeret komfort.

HAL07012_1_2

Overdelen er sammensat af to asymmetriske 'navi-bands', der strammer overdelen ind omkring midtfoden, navicularis, cuboideum og sikrer et optimeret fasthed under hele løbeturen. Pasformen er derudover rummelig og skoen let på trods af bounce i mellemsålen. Appropos mellemsålen, har den altså en dual density opbygning med asymmetriske sidewalls der skal guide din biomekaniske bevægelse og ikke bremse den. På den måde bliver løbeskoen en naturlig forlængelse af pronationsbevægelsen og skaber et let og naturligt antrit.

Lær

Puma Run XX

bedre

at kende

her

 

Puma Run XX Nitro er specielt designet til kvinder der vil mere end bare det middelmådige. Med runGUIDE-teknologien, der er designet til at kramme din midtfod, for en ubesværet tur og pronationsstøtte. Mellemsålen består af NITRO-skum og giver en overlegen støddæmpning, der kombineres med andre tekniske elementer for at give dig støtte.

RUN XX FOR HER er en specialtilpasset sko til kvinder
runGUIDE for pronationsstøtte
NITRO Foam for blød støddæmpning

Vægt:  216 gram
Hældrop:  8 mm
Farve: Hvid, lyserød, sort, sølv

Træning:  Daglig træning og lange ture i weekenden
Underlag:  Asfalt, faste grusstier og skovstier

Puma Eternity NITRO KSO er en klassisk hverdagscrusier MED optimeret komfort eller et restitutionsløb. Nitro-skummet i mellemsålen er blød, bouncy og vil være en oplevelse fuld af komfort, uden at fjerne din forbindelse med underlaget. Pasformen er rummelig, med deres Optifit-snørringssystem, så du optimalt kan låse midt- og bagfoden fast.

PUMAGRIP ydersål, for et kontant afsæt og optimalt greb på vejen
runGUIDE, for pronationsstøtte via guidelinje og side walls.
NITRO Foam, for blød støddæmpning og komfort
Optifit snørringssystem og sidewalls, for bedre fit om foden og mild stabilitet.
Dual density sålkonstruktion, for mild stabilitet og optimal støddæmpning

Vægt:  286 gram
Hældrop:  7 mm
Farve: Hvid, rød, sort

Træning:  Daglig træning og lange ture i weekenden
Underlag:  Asfalt, faste grusstier og skovstier

Lær

Puma Eternity

bedre

at kende

her

 

ZIP op for CELL teknologierne

gif-puma-toj

CELL teknologierne er udviklet af PUMA’s ingeniører og nøje udvalgt til specifikke formål af KSO. Alt tøjet er konstrueret individuelt med omtanke for anatomi og biomekanikken hos kvinder og mænd. Designet er unisex og purple charcoal ser fantastisk ud, men det føles faktisk endnu bedre.

Se hele Puma x KSO sortimentet her