Life On The RunSaucony giver dig mere støddæmpning, øget support, bedre affjedring og maksimal løbeglæde

Med den nyskabende FORMFIT-teknologi bringer Saucony noget helt nyt til markedet. Med en anatomisk udformning af deres mellemsålsteknologi arbejdes, der målrettet med at skabe en individuel og dynamisk support for dig og din unikke løbestil. I år tilføjede Saucony en 2 mm ekstra toppude til deres støddæmpende EVERUN-skum og ISOFIT-designet er blevet endnu mere luksuriøs og skaber en endnu bedre pasform.

Disse tre teknologier er bl.a. at finde i de to populære stabilitetsløbesko Guide ISO 2 og Hurricane ISO 5 og den neutrale Triumph ISO 5.

TOP 4 POPULÆRE SAUCONY LØBESKO

SHOP MERE SAUCONYSAUCONYs teknologier - Dine fordele


Sauconys popularitet kan sammenkædes med deres passion for løb og deres lyst til konstant at udvikle, fornye og genopfinde sig selv og sine produkter. Her er de 3 teknologier, der øger din løbeglæde, sikrer dig dynamisk støtte, stødabsorbering og ultimativ komfort igennem hvert skridt.


*|END:WEB_VIDEO|*


FORMFIT

 

FORMFIT består af tre lag støddæmpende skum, som hver er designet med mekaniske egenskaber, der er udviklet til, at samarbejde med din unikke anatomi og løbestil.


LÆS MERE

*|END:WEB_VIDEO|*


EVERUN

 

Med EVERUN har Saucony sprunget rammerne for komfort og støddæmpning. I samspil med FORMFIT forenes dæmpning og returenergi i et harmonisk mix. 


LÆS MERE

*|END:WEB_VIDEO|*


ISOFIT

 

ISOFIT-teknologien skaber en dynamisk og "sokligende" pasform i skoens overdel. Kombinationen af en blød og let indvendig foring og et specialdesignet snøresystem sikrer følelsen af individuelt tilpasset komfort og pasform.


LÆS MERE


GUIDE ISO 2

Saucony Guide ISO 2 mixer stabilitet og komfort. Modellen er en af markedets letteste mængdetræningssko til overpronation.


TRIUMPH ISO 5

Triumph ISO 5 leverer maksimal komfort til den neutrale løber, der vil have en gennemgribende stødabsorbering fra start til slut.

UDFORSKHURRICANE ISO 5

Saucony Hurricane stabilitetsløbeskoen er tilbage med en original og rendyrket tilgang til, stabilitet og energi.

UDFORSK

Hvad er FORMFIT?FORMFIT er Sauconys nyeste, mest omtalte og nyskabende innovation. Det er betegnelsen for en 3-lags mellemsålskonstruktionen. FORMFIT er opdelt i 3 lag med forskellige mekaniske funktioner. Den helt store nyhed er selve udformningen af mellemsålen. Der minder nemlig om et ortopædisk fremstillet fodindlæg og skaber helt nye standarder for hvordan du kan opnå dit optimale fit.

FORMFIT er ligesom EVERUN og ISOFIT gennemgående elementer i Sauconys topløbesko. Teknologierne er bl.a. at finde i de to populære stabilitetsløbesko Guide ISO 2 og Hurricane ISO 5 og den neutrale Triumph ISO 5.

3D-vugge giver unikt og individuelt fitEn 3D-vugge? Ja, det lyder sofistikeret, men FORMFIT er anatomisk udviklet og tager udgangspunkt i, at skabe individuelt korrigernede og støttende rammer for både neutrale løbere og løbere med overpronation.

Med den vuggeligende konstruktion skabes et mere individuelt fit, der bedre underbygger fodens naturlige bevægelser. Herved skabes en mere naturlig fodafvikling, der øger støddæmpning og nedsætter unødig belastning og stød.

Saucony løbesko kaiser sport og ortopædi
Her er de 3 lag der sikrer dig en blød landing og et effektivt afsæt

FORMFIT består af 3 lag skum med forskellige mekaniske funktioner, der tilpasser sig din unikke anatomi og unikke løbestil.

Det øverste lag: Består af en blød indersål, som smyger sig efter formen på din fod, hvilket skaber en harmoniseret kontaktflade langs din fod.

Mellemlaget: Udgøres af det patenteret EVERUN-TOPSOLE-skum, et levende og energigenvindende lag, som tilpasser sig efter din fods unikke trykmønster og gør din fodafvikling rullende og "smooth".

Det nedre lag: Består af EVERUN-skum. Skummet har en kontur, som holder fast og støtter din naturlige fodform, samtidig med, at den absorberer stød og giver dig et energifyldt afsæt.

Mere støddæmpning end nogensinde førSaucony giver dig mere stødabsorbering end nogensinde før medEVERUN, som er Sauconys stødabsorberende skum. EVERUN blev lanceret i 2015 med nyheden om en patenteret topsål. Med topsålen lægges det mest støddæmpende lag af EVERUN tættest på foden. Netop denne konstruktion er med til at skabe den imponerende returenergi på hele 83%. Og det betyder; den samlede energi, der absorberes igennem din landingsfase genereres 83% i dit fodafsæt. Det giver den fjedrende effekt, der hjælper dig med holde kadencen og humøret højt på dine løbeture.

Vi kategoriserer EVERUN, som en af de blødere støddæmpningsmaterialer - til glæde for de løbere, der søger maksimal komfort til det lange løb. I år tilføjede Saucony endda en 2 mm top-pude i bl.a. Hurricane, Triumph og Guide ISO. Det er med til at skabe en øget vedvarende blød landing og fjedrende afsæt.

Opnå individuel pasform

Sauconys ISOFIT-teknologi er en fleksibel sammensætning af løbeskoens overdelsmateriale og snørelukning. ISOFIT fungerer som et "sok-inspireret" indhop, der sidder tæt til foden. Sammen med et specialdesignet snøresystem opnår du en smooth og tilpasset pasform.

I vores test af Saucony løbesko med ISOFIT oplever vi, at elasticiteten i skoenes overdel er øget, således at skoen tilpasser sig en større række af fødder. Der er minimalt med stafferinger i overdelen og det betyder, at løbere med knyster (hallux valgus) og en bred forfod opnår en bedre pasform.

Det skaber rummelige rammer for føddernes naturlige form og nedsætter samtidig risikoen for fødder der "sover" eller bliver ømme. Den øgede komfort er med til at skabe løbeglæde kilometer efter kilometer.
/br>

Bliv testet på løbebånd i af vores KSO-afdelinger

KAISER løbetest

Tid til nye løbesko? Måske et par Saucony løbesko har vakt din interesse? Få svar på hvilke modeller, der passer til din løbestil ved at booke en tid til vores KAISER løbetest i en af vores afdelinger.

BOOK TID HER


ANDRE LØBERE SHOPPEDE