Tør du drømme stort og sætte baren højt? Rasmus løber Saucony og har endelig fundet sit rette ”match”

Tør du drømme stort og sætte baren højt? Rasmus løber Saucony og har endelig fundet sit rette ”match”

Hvis du er som Rasmus, kender du nok til at have store drømme og ambitioner. Men det kan være svært at indfri dem, hvis du ikke har de rette værktøjer. Rasmus stod for nyligt med præcis denne udfordring - indtil han blev præsenteret for Saucony Endorphin Speed 2.  

Saucony har skabt 3 eye-catching løbesko i én og samme kollektion.

 

Et par ”mis-match” løbesko har længe været Rasmus’ virkelighed, indtil han hos Kaiser Sport & Ortopædi fik foretaget en KSOløbetest og præsenteret for Saucony Endorphin Speed 2.

 

Saucony Endorphin kollektionen består af 3 modeller – Shift, Speed og Pro. Endorphin Shift er skabt til hverdagstræningen, Endorphin Speed til de livlige træningsture og Endorphin Pro til de hurtige races. Med andre ord har Saucony – med deres Endorphin kollektionen – skabt 3 neutrale løbesko som komplimenterer hinanden godt. Og nå ja – så synes vi de ser hamrende godt ud.

Og hvad har så udløst Rasmus' valg? Valget var egentlig nemt. Rasmus er nemlig vild med at kombinere sin mængdetræning med hurtige intervaller og løber ofte sine træninger med en indlagt "fartleg".

Endorphin Speed 2 giver Rasmus den nødvendige støtte på de lange ture og yder samtidig en helt særlig kraftoverførsel på de hurtige intervaller. Der var ingen tvivl for Rasmus. Han havde fundet sit ”match” og en god allround løbesko, der passer perfekt til hans behov.

Saucony Guide 14 yder maksimal støddæmpning til dig med hang til overpronation

  

Bliv guidet fra grusstien til bymidten i Sauconys lette all-round mængdetræningssko, der på trods af den lette vægt bibeholder en fremragende stabilitet og stødabsorbering.

 

Saucony Guide 14 er en luksuriøs mængdetræningssko til dig der har behov for lidt ekstra pronationsstøtte ved hvert skridt. Modellen er kendt for sin bløde støddæmpning og er et vellykket mix af responsivitet og stabilitet. 

Løbeskoen er blevet lettere end forgængeren og med en ny eyecatching colorway, er modellen svær ikke at holde af. Faktisk er den topfavorit hos mange overpronationsløbere og netop udråbt som testvinder i Aktiv Trænings store testprogram. Modellen har vundet i kategorien "sko med support".

DSC03527_1