LØBESKO TIL MÆNGDETRÆNING

KSOs udvalg fra SAUCONY BLACKOUT-kollektionen består af modellerne Guide 13, Triumph 17 og Hurricane 22. Alle tre løbesko giver dig den nødvendige støtte og stabilitet til din mængdetræning. Guide 13 og Hurricane 22 er blevet blødere og lettere end forgængerne, imens Triumph 17 er blevet mere fleksiblel og komfortabel.

saucony-baggrund1_1

NY GUIDE 13 MED FORMFIT

Skotype: jog / mængdetræning 

Guide 13 er blevet blødere og lettere end sine forgængere - Og det er uden at give afkald på den responsive følelse skoen er kendt for. Guide 13 har fået et fastere skummateriale, som er med til at modvirke pronering og er en god let hverdagstræner.

Med den innovative FORMFIT-teknologi opnår dine fødder de optimale rammer for, at øge kroppens naturlige støddæmpning i kampen mod unødige hårde belastninger og stød.

Det naturlige flow i fodafvikligen, som FORMFIT sikrer styrkes af Sauconys EVERUN-stødæmpningsmateriale. Guide er gået væk fra ISOFIT og erstattet dette med et helt nyt mellemsålsmateriale kaldet PWRRUN.

saucony-2-sko

EN ALSIDIG LØBESKO MED GOD STØTTE

Er du på udkig efter en løbesko til mild/moderat overpronation med et responsivt mix af støddæmpning og stabilitet? Og søger du fleksibel pasform, der tilpasser sig din fodform? Så er Saucony Guide 13 Blackout måske din nye favorit. Modellen er blevet blødere og lettere end sine forgængere - Og det er uden at give afkald på den bløde og responsive følelse skoen er kendt for.

formfit1
bottomline4

GUIDE 13 HIGHLIGHTS

Mængde-løbesko med perfekt komfort og pasform.

Saucony Guide 13 er blevet blødere og lettere end sine forgængere - Og det er uden at give afkald på den responsive følelse skoen er kendt for. Guide 13 har fået et fastere skummateriale, som er med til at modvirke pronering og er en god let hverdagstræner.

bottomline4
guide-sko

TRIUMPH 17 - EN LUKSURIØS NEUTRAL LØBESKO

Skotype: jog / mængdetræning 

Triumph 17 formår at bibeholde sin velkendte fjedereffekt. Overdelen har fået en opdatering og leverer endnu mere fleksibilitet. Tå-boksen er blevet lidt mere rummelig og favner den brede fodform. Triumph 17 er en enormt komfortabel løbesko og er genial til de længere og rolige løbeture.

Den kendte EVERUN-mellemsål er skiftet ud med den nye PWRRUN+, der reducerer vægten med 28% og tilføjer 5% ekstra støddæmpning. Samtidig formår modellen at bibeholde sin velkendte fjedereffekt. Overdelen har fået en opdatering og leverer endnu mere fleksibilitet. Tå-boksen er blevet lidt mere rummelig og favner den brede fodform.

mobil-billede

LETTERE OG BLØDERE END FORGÆNGEREN

Er du på udkig efter en neutral løbesko med maksimal støddæmpning? Søger du komfort og en blød pasform, der smyger sig til dine fødder, så er Saucony Triumph 17 Blackout måske din nye favorit. Modellen er blevet lettere og blødere end sine forgængere - Og det er uden at give afkald på den bløde og luksuriøse følelse modellen er en kendt ambassadør for.

saucony-baggrund2
bottomline4

TRIUMPH 17 HIGHLIGHTS

PWRRUN+ OG CRYSTAL RUBBER SÅL

Med Saucony Triumph 17 får du en yderst komfortabel løbesko. Med PWRRUN+ mellemsål opnår du optimal støddæmpning uden at gå på kompromis med vægten. Skoen har en fleksibel overdel, stærkt vridningsstabilitet og en fast hælkappe. Søger du komfort og en blød pasform, der smyger sig til dine fødder, så er Saucony Triumph 17 Blackout måske din nye favorit.

bottomline4
hurricane-img

HURRICANE 22 - TIL DEN MODERAT PRONEREDE LØBER

Skotype: jog / mængdetræning 

Hurricane 22 er topmodellen til den moderat pronerende løber. Skoen har gennemgået en stor opgradering i mellemsålen og har nu endnu bedre affjedring end forgængeren. Skoen er udstyret med en ortopædisk FORMFIT-sål, som giver en optimal støtte omkring svangen. 

Hælkappen er ligeledes blevet opdateret og giver et endnu bedre greb om akillessenen.

Mellemsålen er nu skiftet ud med det nye PWRRUN+ skum, der reducerer vægten med 28% og tilføjer 5% ekstra støddæmpning. Samtidig formår modellen at bibeholde en god komfort.

Hurricane 22 er en enormt komfortabel løbesko og er genial til de længere og rolige løbeture.

mobil-billede

GOD STABILITET TIL DE LANGE TURE

Er du på udkig efter en løbesko med maksimal støddæmpning og komfort? Søger du en polstret stabilitetssko med blød pasform til de lange ture? Så er Saucony Hurricane 22 Blackout måske din nye favorit. Modellen er blevet blødere og lettere end forgængeren, og det er uden at give afkald på den luksuriøse og responsive følelse, som skoen er kendt for.

hurricane
bottomline4

HURRICANE 22 HIGHLIGHTS

PWRRUN+ OG CRYSTAL RUBBER SÅL

Med Saucony Hurricane 22 får du en komfortabel løbesko til den moderat pronerede løber. Med PWRRUN+ mellemsål opnår du optimal støddæmpning uden at gå på kompromis med vægten. Skoen har forbedret affjedring og optimal støtte omkring svangen. Søger du komfort og en blød pasform, der smyger sig til dine fødder, så er Saucony Hurricane 22 Blackout måske din nye favorit.

bottomline4
book-kaiser-lobetest-online-kaiser-sport-dk

HVILKEN SAUCONY SKO PASSER TIL DIG?

Book til til vores KAISERløbetest

Book tid eller kom spontant forbi i et af vores KSO-huse til en gratis KAISER løbetest. Med testen er du sikret nærværende 1:1 rådgivning og høj faglighed. Du vil blive mødt med en god energi, i et autentisk miljø, båret af en stærk passion for det skadefrie løb. Vi byder selvfølgelig også på en kop kaffe eller Mikkeller energibajer i vores lounge - og tilstræber at give dig en unik og rar oplevelse.