en KSOtophistorie

Jagt nye personlige rekorder med Saucony Endorphin Elite. 

Kom ind i dit race-mindset og jagt dine personlige rekorder, når du snører dine nye Saucony Endorphin Elite. Det nyeste medlem af Endorphin-familien er skabt udelukkende med et formål - at få dig til at løbe så hurtigt som muligt, når det gælder allermest. Med Endorphin Elite på dine fødder, kan du jagte personlige rekorder på alt fra 5 kilometer til marathondistancen.  

Hvad gør Endorphin Elite til den, måske, mest komplette race-sko

HAL08483

Saucony Endorphin Elite launcher med den lette vægt af cirka 204 gram i herremodellen og cirka 185 gram i damemodellen, så du næsten ikke mærker løbeskoen om dine fødder. Saucony har sparet på al overflødig vægt, så du kan performe bedst muligt på din race-day eller til dine vigtige tempointervaller. Det kan også ses på de karakteristiske udsnit, som findes i den lette overdels-mesh. Derudover, kommer Endorphin Elite med Speedroll-teknologien, der i samarbejde med carbonpladen giver dig et et hurtigere rul i hvert skridt, så du nemmere får følelsen af, at du kan løbe hurtigere.  

Saucony Endorphin Elite er testet og bygget med afsæt i deres elite-atleters feedback. Læs, hvordan den amerikanske rekordholder, Parker Stinson, har testet den.   

Lær

Saucony

Endorphin
Elite

bedre

at kende

her

 

  • Endorphin Speedroll teknologi, så du bliver hjulpet fremad i din afvikling 
  • PWRRUN HG, nyt sålmateriale, der hjælper dig med at få endnu mere returenergi i hvert skridt (op til 95% ifølge Saucony) 
  • PWRRUN PB indlægssål, for optimal komfort, når du træder ned i skoen
  • Carbonplade teknologi i gaffelform, for forbedret energireturnering under din løbetur
  • Ny overdels-mesh, for optimal performance, lethed og åndbarhed på race-day
  • Vægt: Herre 204 gram i US 9
  • Vægt: Dame 285 gram i US 8
  • Hældrop: 8 mm (39,5/31,5mm)
  • Carbonplade i mellemsålen
  • Snørelukning

Træning: Konkurrence, alt fra 5 km til marathondistancen. Kan også bruges til interval- og tempoture.
Underlag: Asfalt og faste grus- og skovstier.

Føl dig som eliten, når du løber i Saucony Endorphin Elite

ezgif.com-gif-maker_8_

Den amerikanske rekordholder på 25 kilometer, Parker Stinson, glæder sig til at komme ud at konkurrere i den nye Endorphin Elite, fordi den er skabt til race-day, hurtige kilometer og er et synonym med personlige rekorder. Klaus Kristensen, vores egen ven af huset, der har en personlig rekord på 1:14 på halvmarathon, udtaler, at Endorphin Elite giver ham fornemmelsen af at være hurtig allerede når han snører skoen fast: "Jeg kan allerede ved første tur i dem sige, at det er en løbesko på elite-niveau, der uden tvivl, er til at løbe hurtigt i. Jeg er overbevist om, hvad jeg skal løbe mit næste halvmarathon i." Vi må se om Klaus lykkedes med at slå sin imponerende personlige rekord i sit næste race. 

Bliv som eliten, når du løber i Saucony Endorphin Elite på din race-day. Læs netop hvorfor, at den egner sig så godt til konkurrencer længere nede.

Sauconys nyeste innovation gør Endorphin Elite banebrydende

Saucony-Endorphin-Elite-Giffelif

I en familie, hvor du finder blandt andet publikumsfavoritterne Endorphin Speed og Endorphin Pro, kommer Endorphin Elite ind som nyeste medlem. Har du haft eller har Endorphin Pro og har du været glad for at løbe konkurrence i den, så vil du elske at race i Endorphin Elite. Her er hvorfor:

Endorphin Elite kommer ind som deres mest innovative løbesko med tre hovedingredienser. Den første er deres helt nye sålmateriale, PWRRUN HG, der giver dig 95% returenergi i hvert afsæt, i følge Saucony. Derudover, har de bygget videre på pasformen og komforten fra Endorphin Pro 3 i overdels-mesh, men skåret endnu mere ned på det minimalistiske udtryk i Endorphin Elites overdelsdesign og kombineret det med et nyt design af carbonpladen, der nu er gaffelformet - for bedre individuel effektivitet i hvert skridt. Det resulterer i et agressivt speedroll-rul, som sender dig hurtigere frem, så din berøringstid med jorden bliver forkortet. Næsten for godt til at være sandt.

Derfor, får du, i følge Saucony og Parker Stinson, også mere ud af skoen, jo hurtigere du løber i den.