DE EYE-CATCHING SAUCONY GUIDE 14 VINDER TEST I AKTIV TRÆNING.

Med et iøjnefaldende - nærmest fængslende - design forener Saucony Guide 14 funktion med komfort og udtryk i en prisbelønnet løbesko, der er henvendt løbere med hang til overpronation. 

testvinder1

SAUCONY GUIDE 14

DKK 1300

Saucony Guide 14 er blødere og lettere end sin forgænger - og rækker ud efter dig, der har brug for støtte.

 

Årets version af de populære Guide-løbesko fra Saucony er netop udtråbt som testvinder i Aktiv Trænings store testprogram. Modellen vinder i kategorien "sko med support". 

 

Guide 14 er favoritten til løberen, der er på udkig efter en let (over)pronationssko, som leverer maksimal støddæmpning.

 

 

Nye opdateringer tager Guide 14 til nye højder - skal du med?

 

Guide 14 er opdateret med en dybere og strammere hælkappe for bedre greb om hælen, mindre polstring for bedre ventilation og forbedret stabilitet og pasform.

 

Mellemsålen er fremstillet i PWRRUN, som i kombination med topsålen i PWRRUN+ giver en responsiv støddæmpning. Skoens stødæmpning er i særklasse og så er overdelen konstrueret, så den er særlig god til løbere med... Læs med her →

Stødæmpning i særklasse sikrer dig et blødt møde med underlaget.

 

Den spændstige støddæmpning kombineret med et 8mm hældrop skaber fremragende betingelser for en blid landing og et kraftfuldt afsæt.

 

Den affasede del af hælen på mellemsålen genererer mindre rotationskraft fra landing til maksimal belastning, hvilket sammen med pronationslamellerne i TPU-materiale minimerer mængden af pronationspåvirkning på anklen.

 

For den bedste komfort giver FORMFIT-konstruktionen en optimal pasform omkring hele foden. Fra neden er toppen af mellemsålen forhøjet omkring hælen og løfter hælpuden for at give bedre støtte og komfort.

 

 

Overdelen i 3D-print og fleksible marterialer gør modellen til en Rolls Royce inden for komfort og pasform.

 

Fra oven omsluttes foden på perfekt vis ved hjælp af et godt ventileret og sømløst ENGINEERED MESH, der er kombineret med en stabiliserende 3D-printet struktur. Guide 14 er perfekt til løberen med høj til normal svangbue.

 

Guide 14 er det oplagte valg for løberen, der er på udkig efter en mængdetræningssko med mild til moderat pronationsstøtte og ønsker en blanding af lav vægt og responsivt støddæmpning.