VELKOMMEN TIL SAYSKY DROP 1 SS20

BIG NEWS

NYT MÆRKE HOS KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Efter flere års efterspørgelse er SAYSKY nu at finde hos KSO. Du finder SAYSKY online og in-store i vores tre KSO-huse i Brønshøj, Horsens og Slagelse. Med en young-minded tilgang til fashion og premium craftmanship har det københavner-baseret nichémærke bidt sig fast hos den kvalitetsbevidste løber, der er kompromiløs i forhold til udtryk, stil og funktionalitet. 


POPULÆRE SAYSKY STYLES NETOP NU

SAYSKY DROP 1

ET NYT SAYSKY IKON ER FØDT

SAYSKY DROP 1 handler om SEJR symboliseret ved et nyt FALCON PRINT. Falken symboliserer visdom og beskyttelse. Med disse egenskaber kan rovfulgen hæve sig over de udfordringer den må møde på sin færd. Om dine udfordringer er et upcomming PR-forsøg, en rival eller blot din egen skygge, så kan du finde inspiration i falken og fornyet motivation i SAYSKY DROP 1.


SHOP ONLINE MED FRI FRAGT

SVÆV GENNEM BYERNE

BEASTAR

Det velkendte signaturstatement BEASTAR figuerer på flere styles fra SAYSKY DROP 1. Det velkendte bygger hermed bro til det nye. Det danske digt som går: "Svæv gennem byerne. Sus gennem gaderne. Du er let som en fjer. Som en falk" er en integreret del af DROP 1. Digtet handler om at flyve igennem gader og byer - føle sig fri, let som en fjer - som en falk. 


saysky-drop-1-ss20-kaisersport-10

SAYSKY x KSO

Kaiser Sport & Ortopædi : Officiel forhandler

Det er med glæde vi fremover kan præsentere dig for SAYSKYs urbane univers af løbetøj til dame og herre. Med en kompromiløs tilgang til design og et konstant fokus på kvalitet og materialevalg rækker SAYSKY ud mod den krævende forbruger, der aldrig vil nøjes med - men altid søger det ekstraordinære.  


ANDRE SAYSKY-LØBERE SHOPPEDE

saysky-drop1-ss20-kaisersport-2
bottomline4

SAYSKY DROP 1 HIGHLIGHTS

SKARPE LINJER - GENNEMFØRTE DETALJER

SAYSKYs første drop i 2020 handler om SEJR symboliseret ved et nyt FALCON-PRINT, der forener det visuelle udtryk med en kontekstuel dybde. Det er tydeligt at se, at SAYSKY vil mere end 'bare' skabe løbetøj - SAYSKY vil skabe en følelse. Med velkendte statements mixet med nye holder SAYSKY den røde tråd fra tidligere kollektioner - alt imens de rækker frem mod de københavnske rødder med et mere danskbaseret udtryk i tale og en seconografi, der tager udgangspunkt i det københavnske.

bottomline4