PER EGON: » TOPO HJÆLPER MIG, NÅR DET VIRKELIG GÆLDER «

Ultraløberen Per Egon har for nyligt været ramt af Corona. Det har været følelser af utilstrækkelighed, der både har plaget ham og været en midlertidig stopklods bag hans ustoppelige behov for at slå sig løs i trailsporet. Per Egon er blandt de ekstreme og løber i TOPO, når det virkelig gælder. De ekstreme løbesko bruger Per Egon til igen at genfinde  sin topform.

Topo-Per-Egon

NATTELØB OG VILDE OPLEVELSER: DE "SKÆVE" NICHEBRAND I VOKSENDE POPULARITET

Det var den ekstra brede tåboks der fik Per Egon til at åbne øjnene op for det kun 8 år gamle brand og har nu skiftet de gamle trailsko ud med TOPO Ultraventure Pro.

 

〉Tid til nye løbesko: Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Den voluminøse TOPO Ultraventure Pro var med på Per Egons 40 km lange natteløb i sidste weekend og det var en ultimativ prøve af den nye trailsko. Med det nye Vibram Megagrip var Per Egon sikret optimalt grip i det mørke og regnfulde skovlandskab og den brede tåboks er med til at holde komforten på den ekstreme løbetræning. Og det er netop den kombination Per Egon har søgt i årevis. 

DSC07384_copy

〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her

 

Per Egons store sæsonmål, "Great Dane Backyard Ultra", løber af stablen om små tre måneder og den massive mængdetræning op til løbet, kræver komfort og ekstraordinær beskyttelse. TOPO’s Rockplate hjælper netop løbere som Per Egon med at beskytte fødderne i hårdt og ekstremt terræn.

KSOlookbook for TOPO

GLEM ALT OM DET TRADITIONELLE: PER EGON DYRKER DET EKSTREME.

Med godt 100 kilometer løb om ugen, har løbeivrige Per Egon søgt en løbesko der passer til hans unikke træningsmønster. Løbeskoens biomekaniske teknologier er med til at guide Per Egon igennem trailsporet og bringe ham optimalt gennem udfordrende terræn. 

 

〉Er du på udkig efter et par TOPO-sko? Så se her

 

Efter en 3D-fodscanning, en KSOløbetest og en snak om Per Egons løbeambitioner, stod det hurtigt klart at han skulle prøve kræfter med netop TOPO Ultraventure Pro. Trailskoens bemærkelsesværdige pasform i kombination med den polstrede 2-densitets ZipFoam mellemsål gjorde valget nemt.

Den lette TOPO Ultraventure Pro er enormt modstandsdygtig og med et højt energi-rebound, behøver Per Egon ikke at gå på kompromis med fart, når det virkelig gælder.

 

〉Mangler du indlæg til dine sko? Se mere her

DSC07205

HAR DU BRUG FOR EN PAUSE FRA TRAILSPORET? SÅ SE OGSÅ DISSE TO SKO FRA TOPO 

 

Har du hørt nok om ultratrail og ekstreme oplevelser i skoven? TOPO har også designet en lille perlerække af løbesko til de gode dage på landevejen eller i villakvarteret.

 

TOPO Phantom 2 er en oplagt kandidat til dine ugentlige løbetræninger og er en fremragende "cruiser". Med en opgraderet støddæmpning og ekstra rebound er den lette neutrale løbesko et godt all-round valg.

Har du hang til overpronation? Så giver TOPO Ultrafly 3 dig den nødvendige støtte og bibeholder de samme gode egenskaber. Løbeskoen er desuden udstyret med en støbt skumkrave og Ortholite®, der yder ekstra god komfort på din vej.

DSC07165_1