Fodformet tåboks. Lavt hældrop. Maksimal stødabsorbering. Ultrafly 3-løbeskoen indkapsler essensen af Topo.

Fodformet tåboks. Lavt hældrop. Maksimal stødabsorbering. Ultrafly 3-løbeskoen indkapsler essensen af Topo.

Topo Athletics løbesko tiltaler en bred skare af løbere, med sin fodformet pasform og bløde komfort. Men. Ultrafly 3 rækker også ud til dig, der vil have en tæt kontakt med underlaget og søger fart og stabilitet i hvert eneste skridt. 

vlcsnap-2021-10-08-12h27m17s847_1
Udforsk Ultrafly 3

Topo Ultrafly forener det lette med det stabile.

 

Modellens hælkappe og en medial stabilisator leverer den vedvarede bagfodsstøtte, der giver dig support gennem hele din fodafvikling. Den nye Zipfoam-mellemsål giver dig en blød følelse i hver eneste skridt.

 

Støtten og komforten er tilvejebragt ved hjælp af den brede læst (Brede platform) og løbeskoens fodformet tåboks. Skoens hældrop, på bare 5 mm, giver dig en tæt og reaktionsstærk kontakt med underlaget. Ultrafly 3 er lykkedes med at skabe en konstant nærværende følelse på din løbetur.

 

I Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) kalder vi det en oplevelsessko. Hvorfor vi gør det, kan du læs mere om her.

I Topo Ultrafly 3 krydres fodformet komfort med fartsøgende elementer.

 

Vi kalder Ultrafly 3 en "oplevelsessko" og det gør vi fordi, den giver dig en hel særlig følelse af frihed, som meget få løbesko på markedet kan efterleve. Med en vægtreducering i mellemsålen, lavt hældrop og en letvægtsoverdel er Ultrafly 3 en ægte energibombe.


Vægten i Ultrafly 3 reduceret. Ved brugen af den nye ZipFoam (stødabsorberende skum), som er et mix mellem TPU- og EVA-baseret skum, har Topo skabt et materiale der er mere blødt og holdbart end standardiseret EVA. 

 

5 mm hældrop giver dig et levende rush. Hældroppet beskriver det fald, der fra hæl til forfod i en løbesko. Nogen løbesko har 12 mm hældrop og andre har 0. Et lavt hældrop er ofte at foretrække for løbere, der søger en minimalistisk løbestil, hvor der søges at lande på midt- og forfod. Det sætter krav til ens muskulatur, men omvendt giver det en meget fri og uafhængig følelse. Med et 5 mm hældrop vil du føle dig ekstremt tæt på underlaget og det gør du med fordel kan løbe aggressivt, når du "angriber" dit fodisæt. Du kan, på dine gode dage, nærmest føle dig i ét med underlaget.

 

Let overdel. Udover Topo er kendt for at levere sko, der er designet til at favne din fods naturlige former, bl.a. med en bred tåboks, så er overdelen, i Ultrafly 3, også optimeret for åndbarhed og flexzoner. Det er et perfekt modstykke til den brede og stabile læst skoen besidder. Du får leveret optimal support i skoens fundament, men samtidig oplever du en smidig fornemmelse når du tager skoen på og snøre den til.

Stephen_Matera_DSC9039_1