ORTOPÆDISKE INDLÆG TIL SKO

SE PRISER  |  BOOK KONSULTATION  |  3828 6989

 Individuelt fremstillet. 100% tilpasset dine behov.

Hos Kaiser Sport og Ortopædi producerer vi individuelt tilpassede fodindlæg. Vores indlæg fungerer som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Hos os, bliver dine personlige indlæg fremstillet fra bunden af vores specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted.

BOOK TID ONLINE

Priser på indlæg:Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj og sammenhæng de skal bruge i.

Fuldlængde ortopædiske indlæg : DKK 2000

¾-længde ortopædisk indlæg : DKK 1600

Bemærk:Priserne er inklusiv 30 en minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg. Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko håndboldsko og øvrige sportssko. Vores 3/4 længde indlæg laves ofte til hverdagssko og fine sko.

 

Tilskud?Kan jeg få støtte til ortopædiske indlæg fra Sygeforsikring Danmark?

Ja. Du kan få tilskud til førstegangskonsultationen, der indgår som en del af den samlede pris for indlæg. Den har en værdi af DKK 500.

 

BOOK ONLINE HÉR

 

Book på på 38 28 69 89 I tidsrummet 09-15 i hverdage eller bestil et uforpligtende telefonopkald omkring indlægssåler her
Hvorfor ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi?

Et dynamisk fodindlæg er et personligt værktøj, fremstillet individuelt efter dine behov og med fokus på at vedligeholde dit aktivitetsniveau, balance, øge en funktion eller nedsætte en smerteproblematik. Vores indlæg henvender sig alle, der oplever smerte, ømhed eller træthed i fødder og krop. Herunder finder du en oversigt over hyppige skavanker, lidelser og skader vi dagligt behandler med vores specialfremstillede indlæg til sko.

BOOK TID ONLINE

Det siger klienterne


Døjer du med en eller flere af ovenstående problematikker?

Så kan et par indlæg til dine hverdagssko eller sportssko være første skridt på vej mod det bedre. Hver dag behandler vi klienter med vores indlæg mod ovenstående problematikker - alle lige fra den gangbesværende over den passioneret motionist til eliteatleten. Vores sundhedsfaglige personale er uddannet i at bruge branchens førende elektroniske analyseudstyr og teknikker. På den måde sikrer vi at du, på vores klinikker, altid mødes med opdateret viden, moderne teknologi og behandlingsmetoder.

BOOK TID ONLINE


Book tid til indlæg hos kaiser sport og ortopædi

 Sådan får du lavet et par ortopædiske fodindlæg hos Kaiser Sport og OrtopædiHerunder gennemgår går vi de 3 simple step du skal igennem for at få lavet et par ortopædiske indlæg hos os. Du kan booke tid til ortopædiske indlæg i vores afdelinger i Brønshøj, Slagelse og Horsens.STEP 1 : BOOKING : Tilgængelighed er vigtig for os. Derfor kan du få telefonisk hjælp til booking eller booke online.STEP 2 : KONSULTATION : Ved første konsultation foretager vi en behovsanalyse igennem dialog med dig vedr. dine problematikker. Vi foretager en manuel undesøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. 

Vi afstemmer dine forventer til indlæg og ligger en fællesplan for hvordan du skal bruge indlæggene og hvilket fodtøj og træningsøvelser, der underbygger indlægenes formål.

 

STEP 3 : UDLEVERING :  Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. Herefter får vi opsumerende snak om hvordan du får bedst glæde ud af dine nye indlæg. 

Skulle der efterfølgende være spørgsmål etc. har du altid mulighed for at få yderligere tilpasning af dine såler, sparring råd og rådgivning.

Derfor skal du få lavet dine ortopædiske indlæg hos Kaiser Sport og Ortopædi

Den særlige kombination af individuelt udvalgt fodindlægsmateriale og specialiserede fysioterapeuter, skaber et enestående behandlingsgrundlag for dig og vores øvrige klientkreds – med tilhørende behandlingsforløb, rådgivning og mulighed for specialiseret fysioterapeutisk træning, gør vi en dyd ud af, at positionere os som en af Danmarks absolut førende fodklinikker.

BOOK TID ONLINE
BOOK 1. KONSULTATION ONLINE