Kaiser Løbetest - mere end bare en løbetest

En almindelig løbetest er ofte kendetegnet ved en hurtig tur på løbebåndet, hvor ekspedienten kigger lidt på, om den nye sko støtter rigtigt eller forkert, men sådan er det ikke hos Kaiser Sport og Ortopædi. Hos os får du altid en grundig Kaiser Løbetest, når du kommer ind i butikken for at købe nye løbesko.

En Kaiser Løbetest er opbygget af tre faser:
 
Indledende undersøgelser

  1. Behovsanalyse
  2. Biomekanisk forundersøgelse
  3. Tjek af dine fødder  


Den praktiske løbetest

  1. Test og optagelse af dine gamle sko på løbebåndet
  2. Nye løbesko prøves og forklares
  3. Test og optagelse af nye løbesko på løbebåndet


Supplerende rådgivning

  1. Rådgivning om din træning og løbeudstyr
  2. Skadesforebyggende øvelser
  3. Arkivering af optagelser


Indledende undersøgelser
Du bliver altid mødt med et smil og et håndtryk, og under hele Kaiser Løbetesten kan du være sikker på, at du er 100% i centrum. Vi lytter først og fremmest til dine behov og erfaringer, så vi kan spore os ind på den bedst mulige rådgivning. Herefter foretager vi en biomekanisk forundersøgelse, hvor du fx kan blive bedt om at lave simple øvelser, så vi kan se din balance, hvordan du bøjer dine ben og står på tæer. Bliv ikke overrasket, når vi tager dine fødder i hænderne. Det gør vi for at tjekke fodens bevægelighed og din hælpudes tilstand, evt. forfodsfald og forfodsvarus, - alt sammen for at skabe det bedst mulige udgangspunkt for den videre rådgivning.
 
Den praktiske løbetest
Vi tjekker først dine gamle løbesko – både deres stand og slid, men også mens du løber i dem på løbebåndet. Det fortæller os, hvilken vej vi skal gå i valg af ny sko. Når vi finder nye sko til dig, går vi efter at give dit løb et ”smooth ride”, - et blødt rul, der bevarer din naturlige pronation (dvs. fodens naturlige støddæmpning), så vi ikke overkorrigerer din fod, og kroppens evne til at stødabsorbere bevares. Du bliver ofte præsenteret for flere alternativer, og vi forklarer indgående om den enkelte skos egenskaber og kvaliteter. Vi analyserer dit løb ud fra optagelserne på løbebåndet, hvor vi filmer hele kroppen, og kan bl.a. sammenligne dit løb i flere forskellige sko på samme tid.
 
Supplerende rådgivning
En Kaiser Løbetest inkluderer også rådgivning om din fremadrettede træning, bl.a. om hvordan du skaber variation, så du bedst muligt fordeler den belastning, som løb er for kroppen. Vi giver dig gode råd om skadesforbyggende øvelser og kommer ind på diverse løbeudstyr. Til sidst gemmer vi din optagelse på løbebåndet i 2 år. Den giver os en unik mulighed for at se eventuelle ændringer i dit løb, så vi kan være endnu mere præcise, næste gang du kigger forbi.
 
Vil du have en Kaiser Løbetest?
Kig blot ind i vores åbningstid med dine evt. gamle løbesko under armen. Du trækker et nummer og vil blive ekspederet hurtigst muligt. Hvis du har det bedst med at vide, hvornår du skal købe sko, så har du mulighed for at booke tid med henblik på skokøb. 


Yderligere information:

I butikken bliver du filmet på løbebånd, både i gamle og nye løbesko. Sammen kigger vi på videooptagelsen af din løbetest og analyserer os frem til den rette sko


 

Casehistorier om Kaiser Løbetest

I Kaiser Sport Lab tilbyder vi forskellige typer 3D-løbestilsanalyser. Læs mere her