VI HOLDER ÅBEN SOM NORMALT | CONVID-19: FÅ ALLE DINE SVAR HER

Ortopædiske fodindlæg

Hos Kaiser Sport og Ortopædi producerer vi individuelt tilpassede fodindlæg med udgangspunkt i et fysiterapuetisk behandlingsforløb. Vores indlæg fungerer som dit personlige værktøj i kampen for en aktiv livsstil og en smertefri hverdag. Hos os, bliver dine personlige indlæg fremstillet fra bunden af vores specialiserede fysioterapeuter på vores eget kliniske værksted.

klinik-kaiser-sport-indlaeg

Praktisk info om ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi

Priser på indlæg:

Vi laver to forskellige typer af ortopædiske indlæg. Indlægstypen bestemmes oftest af hvilke udfordringer du døjer med og til hvilket slags fodtøj og sammenhæng de skal bruges i. Herunder er listet den samlede pris - alt inklusiv; produktion, fysioterapeutisk konsultation, måltagning og udlevering:

Fuldlængde ortopædiske indlæg : 2000,-

¾-længde ortopædisk indlæg : 1600,-

Bemærk:

Priserne er inklusiv en 30 minutters førstegangskonsultation hos den fysioterapeut, der også producerer dine indlæg. Et fuldlængde indlæg laves ofte til løbesko, gåsko/vandresko, golfsko, fodboldstøvler, cykelsko, håndboldsko og øvrige sportssko. Vores 3/4 længde indlæg laves ofte til hverdagssko, og fine sko.

Online genbestilling:

Er du glad for dine nuværende indlæg, men trænger de til en udskiftning? Du kan hurtigt og nemt genbestille et par nye indlæg, som tager udgangspunkt i din sidste måltagning. Efter to års brug anbefaler vi dog, at du får bestilt tid til en ny måltagning. Læs mere og genbestil online her.

Sådan får du lavet et par ortopædiske fodindlæg hos Kaiser Sport & Ortopædi.

Step 1: Booking | Book en tid hos os til en fysioterapuetisk konsultation.  Tilgængelighed er vigtig for os. Derfor kan du få telefonisk hjælp her til booking eller book online her.

Telefon: +45 38 28 69 89Step 2 : Konsultation | Ved første konsultation foretager vi en behovsanalyse igennem dialog med dig vedr. dine problematikker. Vi foretager en manuel undesøgelse af dine fødder, ankler, knæ, hofter og lænd. Herefter udfører vi en elektronisk ganganalyse og en 3D-scanning af dine fødder. 

Step 3: Udlevering  Her udleverer vi dine nye specialfremstillede indlæg. Du prøver indlæggene i dine sko. Skal indlæggene rettes en smule til gør vi det med samme. Herefter får vi opsumerende snak om hvordan du får bedst glæde ud af dine nye indlæg. 

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER MED INDLÆG

Hvorfor ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi?

I behandlingen af fodrelaterede skader, med fodindlæg, gælder det først og fremmest om at mindske belastning, stress og de eventuelle dynamiske vrid fodens muskulartur og sener er udsat for. Det kan gøres med et dynamisk, korrigerende og stødabsorberende fodindlæg.

Et dynamisk fodindlæg er et personligt værktøj, fremstillet efter individuelle måltagninger og med fokus på at vedligeholde dit aktivitetsniveau, balance, øge en funktion eller nedsætte en smerteproblematik. Vores indlæg henvender sig alle, der oplever smerte, ømhed eller træthed i fødder og krop.

SÅDAN FÅR DU LAVET ET PAR ORTOPÆDISKE INDLÆG

A-Z