Teva Terra Fi 4 herre

Style:
99993088

Lækker herresandal fra Teva. Med Terra Fi 4 får du en sandal, der kan holde til lidt af hvert, og så er den tilmed sund for dine fødder. Vandresandalen, som du trygt kan gå med mange timer om dagen, har en god stabil mellemsål Læs mere...

DKK 900

Lækker herresandal fra Teva. Med Terra Fi 4 får du en sandal, der kan holde til lidt af hvert, og så er den tilmed sund for dine fødder. Vandresandalen, som du trygt kan gå med mange timer om dagen, har en god stabil mellemsål, der kan holde til mange timer med vægt.

 

Overdelen består af remme i nylon og en simpel velcrolukning. Remmene kan justeres tre steder, så sandalen passer langt de flest.

 

Slidsålen er en ”Spider Original”, som står godt fast på mange typer overflader. I hælen har sandalen en ”ShocPad™” for at øge komforten og aflaste fødderne under længere ture.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Pasform: Bred læst
  • Overdel: Justerbare remme i nylon, velcrolukning
  • Mellemsål: Shoc Pad™ i hælen giver et behageligt “rul” uden at virke hæmmende, PU, ergonomisk fodseng
  • Slidsål: Spider Original – en slidsål i gummi, der står rigtig godt fast
  • Div. egenskaber: Anti-bakteriel behandling på sålens overside hæmmer dårlig lugt
Tekniske specifikationer
KønHerre
MærkeTeva
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teva Terra Fi 4 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.