CompresSport Pro Arm Sleeve

Style:
ProRacing Arm Sleeve fra CompresSport er løse ærmer, der med en effektiv kompression mindsker restitutionstiden og øger præstationsevnen. Kompressionen medvirker til at stimulere armmusklerne, så blodgennemstrømningen øges og ø

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / CompresSport Pro Arm Sleeve

ProRacing Arm Sleeve fra CompresSport er løse ærmer, der med en effektiv kompression mindsker restitutionstiden og øger præstationsevnen. Kompressionen medvirker til at stimulere armmusklerne, så blodgennemstrømningen øges og ømhed samt mælkesyreophobning reduceres.
 
CompresSport ProRacing Arm Sleeves er lavet 100% sømløst, så du ikke generes af sømme. De er tynde, ultralette og behandlet med en antibakteriel behandling, der hindrer lugtgener og bakterier. Herudover har de en termoregulerende effekt, der gør, at armenes og kroppens kernetemperatur reguleres bedst muligt, hvad enten de bruges i koldt eller varmt vejr. Endelig garanteres en UV-beskyttelse på UPF 30.
 
Udover til cykling er Arm Sleeves bl.a. velegnede til trailløb, hvor de effektivt reducerer rifter fra grene og krat.
 
Størrelsesguide
Mål omkredsen af din underarm på den bredeste del tæt ved albueleddet samt omkredsen af overarmen på det bredeste sted, mens dine muskler er afslappede.
 
 
Facts
  • Div. egenskaber: Øger præstationsevnen, mindsker ophobning af mælkesyre i armmusklerne, stød, vibration og ømhed i armene reduceres, iltningen af blodet til armmusklerne forbedres, restitutionstiden reduceres, ultralette, god pasform, UPF 30 beskyttelse
  • Materiale: 70% polamid, 30% elastan