Køb New Balance 860 v10 løbesko til dame og herre online med fri fragt på kaisersport.dk


New Balance 860 V10

SHOP DAME  |  SHOP HERRE


Den nye New Balance 860 V10 forener pålidelig støtte med frihed

Skotype : stabilitet : mængdetræning

KSO-klassikeren New Balance 860 V10 er endelig landet i vores KSO-huse og online. Modellen har de sidste sæsoner været en bestseller til løbere med mild til moderat overpronation. Med en klassisk pronationskile skaber modellen en god styring og stabilitet for løbere med brug for støtte til at skåne knæ, hofte og ryg. I den nye version er pasformen forbedret med en 3D-udformet hælkappe og et jacquard-konstrueret overdelsmateriale, der gør skoen mere åndbar og blød.

SHOP NU

860 V10 føles blødere, men giver samme stabilitet som forgængeren

Har du løbet i 860 V9-versionen kan du trygt overveje, at springe over i par V10'ere. Modellen holder fast i sine rødder, der gror ud af en stabilitetskile på indersiden af skoen. Mens skoen bibeholder stabiliteten vi kender fra dens forgænger er pasformen blevet markant forbedret. Med den nye 3D-udformet hælkappe får skoen et mere smooth indhop og et lettere og mere lean udtryk. Tå-boksen i skoen er stadig rummelig og giver god plads til dine tæers udfoldelse og bevægelsesfrihed.

SHOP HER

Prøv New Balance 860 V10 på løbebånd i en af vores KSO-huse

KAISER løbetest

Tid til nye løbesko? Måske et par New Balance 860 v10-løbesko har vakt din interesse? Få svar på om skoen passer til din unikke løbestil ved, at booke en tid til vores KAISER løbetest i Brønshøj, Slagelse eller Horsens.

BOOK TID HER

Det siger kunderne