Køb Saucony guide iso 2 løbesko til dame og herre online med fri fragt kaisersport.dk


Udforsk Saucony Guide ISO 2

SHOP DAME  |  SHOP HERRE


Guide ISO 2 mixer stabilitet og komfort i et stilsikkert design

Skotype : stabilitet : mængdetræning

Med den innovative FORMFIT-teknologi opnår dine fødder de optimale rammer for, at øge kroppens naturlige støddæmpning i kampen mod unødige hårde belastninger og stød.

Det naturlige flow i fodafvikligen, som FORMFIT sikrer styrkes af Sauconys EVERUN-stødæmpningsmateriale, der i år har fået tilføjet 2mm ekstra skum. Alt sammen for at sikre dig maksimal stødabsorbering.

SHOP NU

Øget komfort og en individuelt tilpasset pasform

Modellens overdelsmateriale er lavet i den anerkendte anerkendte teknologi-serie ISOFIT fungerer som et "sok-inspireret" indhop, der sidder tæt til foden. Sammen med et specialdesignet snøresystem opnår du en smooth og tilpasset pasform.

I vores test af Saucony løbesko med ISOFIT oplever vi, at elasticiteten i skoenes overdel er øget, således at skoen tilpasser sig en større række af fødder. Der er minimalt med stafferinger i overdelen og det betyder, at løbere med knyster (hallux valgus) og en bred forfod opnår en bedre pasform. Det skaber rummelige rammer for føddernes naturlige form og nedsætter samtidig risikoen for fødder der "sover" eller bliver ømme. Den øgede komfort er med til at skabe løbeglæde kilometer efter kilometer.

SHOP HER


ANDRE LØBERE SHOPPEDE OGSÅ

Prøv Saucony Guide ISO 2 på løbebånd i en af vores KSO-afdelinger

KAISER løbetest

Tid til nye løbesko? Måske et par Saucony Triumph ISO 5-løbesko har vakt din interesse? Få svar på om skoen passer til din unikke løbestil ved, at booke en tid til vores KAISER løbetest i Brønshøj, Slagelse eller Horsens.

BOOK TID HER

Det siger kunderne