Køb Saucony hurricane iso 5 løbesko til dame og herre online med fri fragt


Saucony Hurricane ISO 5

SHOP DAME  |  SHOP HERRE


Original og rendyrket tilgang til komfort og energi

Skotype : stabilitet : mængdetræning

Med en fuldlængde EVERUN-mellemsål og ISOFIT-teknologiens soklignende pasform sikres du maksimal komfort, stødabsorbering og støtte på din løbetur. I Kaiser Sport og Ortopædi pryder Hurricane ISO 5 skovæggen med kontroversielle pronationskile, som stikker af fra det normale, i en tid hvor holistisk og dynamiske støtte trækker overskrifterne når snakken går på stabilitetssko.

"Orkanen" er heldigvis ligeglad og brager afsted - til stor værdi for løbere med ekstra hang til støtte, styring og support. Vi oplever faktisk, at skoen har en kæmpe berettigelse på et marked, der synes at udfase stabilitetssko med den klassiske pronationskile.

SHOP NU

Hurricane ISO 5 forener struktur og komfort

Saucony Hurricane ISO 5 henvender sig til løberen, der overpronerer og har brug for styring for at undgå unødig belastning på knæ, hofte og ryg.

Vores første løbetests af Hurricane-skoen viser, at skoen yder en optimal støtte til løberen med mild til moderat overpronation. Vores feedback fra de løbere vi har testet på løbebånd går på, at skoen formår at levere en fast fornemmelse omkring foden uden at virke stiv og tung.

Dette forhold kan bl.a. skyldes en kombination af den bløde EVERRUN-mellemsål, der løber igennem hele sålen og sikrer et blødt rul igennem hele skridtafviklingen. Med det sokinspireret ISOFIT-snøresystem smyger skoens overdel sig til foden og leverer en tæt og behagelig pasform. Herved formår Saucony at forene de strukturelle rammer med en blød komfort.

SHOP HERANDRE LØBERE SHOPPEDE OGSÅ

Prøv Saucony Hurricane på løbebånd i en af vores KSO-afdelinger

KAISER løbetest

Tid til nye løbesko? Måske et par Saucony Hurricane ISO 5-løbesko har vakt din interesse? Få svar på om skoen passer til din løbestil ved, at booke en tid til vores KAISER løbetest i Brønshøj, Slagelse eller Horsens.

BOOK TID HER

Det siger kunderne