Energy Snack kakao, 60g

Style:
6929890
17 kr.

PurePower Energy Snack Kakao er vores mest solgte energibar, med en smag som minder dig om havregrynskugler. PurePower Energy Snack Kakao er en nytænkt energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrate

PurePower Energy Snack Kakao er vores mest solgte energibar, med en smag som minder dig om havregrynskugler. PurePower Energy Snack Kakao er en nytænkt energibar, der fylder dit energidepot med både komplekse og simple kulhydrater, som kan anvendes både før, under eller efter træning. 

 

PurePower Energy Snack har et forholdsmæssigt højt indhold af vegetabilsk fedt, eftersom man som ekstrem udøver over lange distancer ofte kører fedt kombineret kulhydrat- og fedt forbrænding. Udformningen er ikke traditionel, idet denne bar ikke er coatet med chokolade, og konsistensen er derfor til enhver tid god og ikke smeltet. Dvs. den kan medbringes i baglommen overalt.

Hovedingrediensen er 39% havre, som giver en god kulhydratbasis med både fiber og fuldkorn. Gylden sirup bestående af simple kulhydrater afslutter.

En energibar bør ikke bestå alene af simple kulhydrater (sukker/sakkarose), men heller ikke kun af komplekse kulhydrater (fibre/fuldkorn), da energitilførslen skal ske jævnt over tid for optimal udnyttelse.

 

Ingredienser: 

  • Havre (39%), gylden sirup (24%), Mørk chokolade (12%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, veg. fedt (palmeolie), emulgator (soya lecithin), vegetabilsk olie (palme og rapsolie), sukker, smør (mælk), salt. Kan indeholde spor af nødder, sesamfrø, hvedegluten, æg og soya.