Compressport Calf R2

Style:
CompresSport Calf, tubes, sleeves eller hvad du ynder at kalde dem, er nogle af verdens mest anvendte kompressionstubes til løb, cykling og triatlon. De er lavet af letvægtsmaterialer i absolut topkvalitet og er meget behagelige at h

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Compressport Calf R2

CompresSport Calf, tubes, sleeves eller hvad du ynder at kalde dem, er nogle af verdens mest anvendte kompressionstubes til løb, cykling og triatlon. De er lavet af letvægtsmaterialer i absolut topkvalitet og er meget behagelige at have på.
 
CompresSport R2 (Race and Recovery) er kompressionsbeklædning til din læg, som øger blodgennemstrømningen til musklerne og mindsker træthed i musklerne ved reduktion af mælkesyreophobning. Herudover reducerer de stød op gennem underbenet, hvilket mindsker restitutionstiden og øger præstationsevnen markant.
 
Størrelsesguide
For at sikre den bedste pasform er R2 tubes fra CompresSport tilpasset lægmusklernes størrelse. Der findes fire størrelser, 1-4 - se størrelsesguide på foto, hvis du ligger mellem to størrelser, så vælg den største.

Facts
  • Div. egenskaber: Bedre præstationsevne, ophobning af mælkesyre i musklerne mindskes, stød, vibration og kramper i underbenet reduceres, iltningen af musklerne forbedres, restitutionstiden mindskes, muskeltræthed og ømhed nedsættes, let vægt, super pasform
  • Trykmål: 16 mm Hg omkring anklen, 27-28 mm Hg omkring læggen
  • Materialer: 60 % polyamid, 25% elastan, 15% polyester