Rehband Acro Comfort skulder

Style:
99990833
699 kr.
Arco Comfort er en skulderortose fra Rehband, der stabiliserer skulderen i alle retninger gennem et trækbåndssystem udformet i overensstemmelse med skulderens udformning. Den bruges ved smerte, svaghed, instabilitet og hypermobilitet
Arco Comfort er en skulderortose fra Rehband, der stabiliserer skulderen i alle retninger gennem et trækbåndssystem udformet i overensstemmelse med skulderens udformning. Den bruges ved smerte, svaghed, instabilitet og hypermobilitet, og kan med fordel benyttes ved sportsaktiviteter, hvis dit skulderled har tendens til at gå ud af led samt ved slidgigt og kapsel- og ledbåndsskader.
 
For at ortosen skal få den bedst mulige effekt er det vigtigt, at den sidder rigtigt. Derfor er den fremstillet i elastisk, åndbart materiale og forsynet med silikone på indersiden af overarmsdelen. Optimal komfort gives gennem materialets temperaturregulerende egenskaber.
 
Materiale: PCM, silikone

Er du i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige bandage for dig, så ring til os på tlf. 38 28 69 89 på hverdage mellem kl. 9 og 15, så hjælper vi dig.