OMM Ultra15 Grey/Black

Style:
Rygsækken Ultra 15 fra OMM kan indeholde alt, du skal bruge, når du skal på eventyr i naturen, pendle til og fra arbejde eller deltage i ultraløb. De 15 liter, som tasken kan rumme, er udnyttet utrolig godt, og der er et væld a

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / OMM Ultra15 Grey/Black

Rygsækken Ultra 15 fra OMM kan indeholde alt, du skal bruge, når du skal på eventyr i naturen, pendle til og fra arbejde eller deltage i ultraløb. De 15 liter, som tasken kan rumme, er udnyttet utrolig godt, og der er et væld af lækre funktioner og detaljer.

 

OMM Ultra 15 er produceret i lette og slikstærke materialer og vejer kun 410 gram. Den er forsynet med en 9 mm skumplade til at afstive ryggen, som sikrer maksimal stabilt i al slags terræn. Hoftebæltet er forsynet med to lommer, en med lynlås og en med en elastisk åbning, så du nemt kan komme til småting, som du har med på turen. Den kombinerede skulder- og brystrem er produceret i kraftigt og blødt mesh og er let elastisk, så de ikke hæmmer vejrtrækningen.

 

På hver side af tasken sidder to meshlommer, som kan indeholde, drikkedunke, hue, handsker eller andet, du nemt skal kunne komme til undervejs på turen. Det er en taske, hvor der er tænkt over alle detaljer. Der er flere udgange til slangen fra vandreservoiret, og en serie kroge gør det muligt at fastgøre forskellige ting udenpå rygsækken med hjælp fra elastiske stropper. Ultra 15 er også forsynet med en toplomme med lynlås, hvor pung, nøgler og smartphone kan opbevares. De store reflekser sikrer, at du bliver set i trafikken. 

 

Facts

  • Vægt: 410 gram (360 gram hvis skumplade i ryggen tages ud)
  • Kapacitet: 15 liter
  • Rydepude: 9 mm skumplade
  • Lommer: 2 mesh side lommer, 2 lynlås lukket lommer og 1 elastisk lomme
  • Ryglængde: 48 cm