OMM Ultra8 Yellow/Black

Style:
Ultra 8 fra OMM er en minimalistisk løberygsæk på kun 235 gram med mange lækre funktioner og detaljer. Rygsækken rummer 8 liter og er ideel til turen til og fra arbejde eller til et par timer i skoven, hvor kun en regnjakke, va

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / OMM Ultra8 Yellow/Black

Ultra 8 fra OMM er en minimalistisk løberygsæk på kun 235 gram med mange lækre funktioner og detaljer. Rygsækken rummer 8 liter og er ideel til turen til og fra arbejde eller til et par timer i skoven, hvor kun en regnjakke, vand og madpakke er nødvendig. 

 

Rygsækken er afstivet med en 9 mm skumplade, der sammen med den kombinerede skulder og brystrem sikrer, at den sidder stabilt på ryggen i al slags terræn. I brystremmen er indbygget en fløjte, hvis du skulle have brug for at tilkalde hjælp. På hver side af tasken sidder meshlommer, som kan indeholde drikkedunke, hue, handsker eller andet, som du nemt skal kunne komme til undervejs på turen. Ultra 8 er også forsynet med en lille lynlåslukket lomme, hvor pung, nøgler og smartphone kan opbevares samt reflekser, så du bliver set i trafikken. 

 

Facts

  • Vægt: 235 gram (220 gram hvis skumplade i ryggen tages ud)
  • Kapacitet: 8 liter
  • Rygpude: 9 mm skumplade
  • Lommer: To sidelommer i mesh og en lynlåslukket lomme
  • Ryglængde: 38 cm