OMM Ultra12 Orange/Black

Style:
of013000o1

Leveringstid
1-2 hverdage

549 kr.

OMM Ultra 12 er løberygsækken til dig, der fx kan lide at løbe til og fra arbejde eller et par timer i skoven og har brug for at have skiftetøj og madpakke med. Rygsækken er produceret i lette og slidstærke materialer og har e

OMM Ultra 12 er løberygsækken til dig, der fx kan lide at løbe til og fra arbejde eller et par timer i skoven og har brug for at have skiftetøj og madpakke med. Rygsækken er produceret i lette og slidstærke materialer og har en kapacitet på 12 liter. Til trods for vægten på sølle 350 gram har den mange lækre funktioner og detaljer. 

 

Ultra 12 er afstivet med 9 mm skumplade, der sammen med hoftebæltet og den kombinerede skulder- og brystrem sikrer maksimal stabilitet på ryggen i al slags terræn. Brystremmen og hoftebæltet er produceret i kraftigt og blødt mesh og er let elastisk, så de ikke hæmmer vejrtrækningen. I hoftebæltet er indbygget en lomme, hvor fx kort og geIs er let tilgængelige. På hver side af tasken sidder to lommer i mesh, som kan indeholde, drikkedunke, hue, handsker eller andet, du nemt skal kunne komme til undervejs på turen. Ultra 12 rygsækken er også forsynet med en lille lynlåslukket lomme, hvor pung, nøgler og smartphone kan opbevares samt store reflekser, så du bliver set i trafikken. 

 

Facts

  • Vægt: 350 gram (325 gram hvis skumplade i ryggen tages ud)
  • Kapacitet: 12 liter
  • Rydepude: 9 mm skumplade
  • Lommer: To sidelommer i mesh, en lynlåslomme og en elastisk lomme
  • Ryglængde: 45 cm